Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ezért ne dobj soha ételmaradékokat a vécécsészébe!

Ezért ne dobj soha ételmaradékokat a vécécsészébe!

Amikor ez a fénykép bejárta a világhálót, mindenki azt gondolta, hogy csak egy vicc, vagy pedig egy horrorfilmből egy képkocka. Sajnos ez a kép maga a valóság, egy megtörtént eset helyszínén készült.

 

A felhasználó egy hotel szobában készítette, majd posztolta ezt a képet! Éjszaka furcsa zajokra lett figyelmes, kezdetben nem tulajdonított túl nagy jelentőséget nekik, de, amikor erősödni kezdtek a hangok, akkor már gondolta, hogy ennek bizony fele sem tréfa, és utána akart járni a dolognak.

Letelefonált a recepcióhoz, és hívta a gondnokot, aki elkezdte leszerelni a fura a hang forrását, a vécécsészét.

Miután a gondnok leszerelte a vécécsészét, igazán sokkoló látványban volt részük, egy óriási patkány volt beleszorulva a lefolyóba.

A patkányok nagyon jó úszók, táplálék után kutatva, sok időt töltenek a lefolyócsatornákban, és így könnyen akár a fürdőszobai lefolyón is felmászhatnak.Akár három napig is könnyen el vannak a víz alatt, jó úszók, csupán 3 percenként kell levegőt vegyenek. A szakértők szerint olyan irtószer nem létezik, amely tartós védelmet nyújtana ellenük, ezért számolnunk kell azzal, hogy bármikor felbukkanhat egy patkány a vécécsészéből.

A patkányok a lakásokhoz ott tudnak feljutni, ahol a szárnyvezeték elavult.

A vécécsészéhez csatlakoztatott 5 centiméteres cső elég tágas ahhoz, hogy akár egy kifejlett példány is át tudjon férni rajta.

Ahhoz, hogy meg tudjuk előzni azt, hogy patkányok bejussanak a lakásunkba, semmiféle ételmaradékot ne dobjunk le a vécén. A patkányok nagyon intelligensek, azonnal megérzik, hogy hol van az élelmiszer.Még az is egy megoldás lehet, hogy rácsot szereltetünk a lefolyórendszerbe.

Amikor ez a kép megjelent a világhálón nagyon sokan osztották meg saját tapasztalataikat. Úgy látszik egy ilyen eset bárhol, akár a 13. emeleten is megtörténhet.

tudasfaja.com

loading...