Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezért legyen mindig egy tű a táskádban! Életet menthetsz vele!

Ezért legyen mindig egy tű a táskádban! Életet menthetsz vele!

Hirdetés

Tudtad, hogy egy tű megmentheti a te életed, vagy valaki másét?Agyvérzés esetén a vér áramlása egy területre korlátozódik a testben, az agysejtek oxigénhiányban szenvednek, és fokozatosan elkezdenek elhalni. Ezért kell tűt tartani a zsebedben!

 

Hirdetés

Hogyan reagáljunk, ha agyvérzést szenved valaki a közelünkben? Mit tehetünk egy ilyen helyzetben?

Először is nyugodtnak kell maradni, és nem szabad megmozdítani a stroke-os beteget.

Másodszor: Itt jön a varrótű, ugyanis szükséged lesz egy orvosi tűre, de ha nincs ilyen, akkor egy egyszerű tű is megteszi, bár, ha lehet sterilizálni kell.

Ezt tedd:Szúrd meg az összes ujjhegyét mind a  10-et olyan közel a körömhöz amilyen közel tudod, és olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudod. Várj, amíg  a vér elkezd folyni, és ha ez nem megy gyorsan szorítsd meg az ujjait. Amint a vér elindul mind a 10 ujjból, a személy visszanyerheti az eszméletét.

Ha észreveszed, hogy a beteg szája legörbül, akkor masszírozd a fülét, amíg vörösödik, hogy stimuláld a vérkeringést. Ezenkívül a fülcimpát is megszúrhatod kétszer, amíg két csepp vér nem jön ki. Néhány perc múlva a páciens szája normalizálódni fog. Várd meg, hogy visszanyerje az eszméletét, és azonnal vidd kórházba, vagy hívj mentőt.


Kínai szakértők azt állítják, hogy ez a módszer 100 %-os hatékonyságú, és ez valóban segít, hogy megmentse valakinek az életét, a stroke-ot.

Kérlek, hogy oszd meg, hogy más is értesüljön róla és tudjunk segíteni!

 

Hirdetés