Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezért kenj borotvahabot a testedre! A nyár egyik legnagyobb trükkjét mutatjuk most...

Ezért kenj borotvahabot a testedre! A nyár egyik legnagyobb trükkjét mutatjuk most meg!

Nem meglepő, hogy a legtöbb embernek a nyár kedvenc évszaka. Mégis, mint minden jó dologban, a nyárban is van legalább egy kellemetlen hátrány. Bárki, aki valaha is leégett igazolhatja, hogy milyen érzékennyé és fájdalmassá válik ilyenkor a bőr és mégis évről-évre milyen egyszerű csak egy kicsivel több ideig a napon maradni ahhoz, hogy megégjünk.

A különféle kencék és hidratáló krémek talán egy pontig működnek, de mintha nem létezne alapvető megoldás. Nos, Cindie Allen-Stewart, egy texasi anyuka olyan kezelési módszert mutatott be, amelyre még a bőrgyógyászok is bólintanak.

A legjobb az egészben, hogy ez a termék majd minden háztartásban megtalálható, nem kell magadnak otthon elkészíteni, csak használni.

Egy nap Cindie megosztotta ezt a trükköt az egyik barátnőjével, aki még soha nem hallott róla. Cindie úgy döntött, hogy talán érdemes volna egy Facebook posztot készíteni belőle, hogy több ember is hasznát vehesse az ötletnek.


A termék nem más, mint a mentolos borotvahab.

Cindie esküszik a habra és azt állítja, hogy felkenve az érintett területre mindössze néhány órán belül meggyógyítja azt. Jóval gyorsabban és hatékonyabban működik, mint bármely más ismert alternatíva. Az alkalmazása után a bőr nem hámlik le, mint a leégések után általában.

“Megégtem, bekentem magam a krémmel és másnap már nyoma sem volt a vörösségnek.” – mondja Cindie.

Azt javasolja, hogy a legjobb eredmény érdekében hagyjuk az érintett területen a habot 30 percig, majd langyos vízzel alaposan öblítsük le. Ha a vörösség másnap is fennállna, ismételjük meg a folyamatot.Annak ellenére, hogy úgy tűnik ez egy buta trükk, a szakértők is egyetértenek vele.

“Ha megnézzük a borotvahab összetevőit, egy nagyszerű hidratáló tulajdonságú készítményt látunk.” – mondta dr. Ross Radusky.

tudasfaja.com

loading...