Kezdőlap EZOTÉRIA Ezeket a dolgokat dobd ki az otthonodból, ha pozitív energiát szeretnél bevonzani...

Ezeket a dolgokat dobd ki az otthonodból, ha pozitív energiát szeretnél bevonzani az életedbe!

Hirdetés

Akár hiszünk benne, akár nem a pozitív és negatív energiák befolyással vannak az életünkre. Ha úgy érezzük, hogy lemerültünk, erőtlenek vagyunk, és annak ellenére, hogy látszólag mindent megteszünk, mégsem sikerülnek a dolgaink, minden bizonnyal negatív energiák befolyása alatt állunk.

Tisztítsuk meg az életterünk a negatív energiáktól, legyünk kiegyensúlyozottak, boldogak, és sikeresek. Szabaduljunk meg minél hamarabb az alábbi dolgoktól, és akkor otthonunk pozitív energiákkal töltődik fel. Azt is megtudhatjuk most, hogy mi az, ami hasznunkra lehet, és pozitív energiát vonz be az életünkbe!

Hirdetés

Ezeket vigyük be a lakásunkba!

1.Cserepes virágok

Ha egy szobanövény szépen fejlődik, jól érzi magát az otthonunkban, akkor azt jelenti, hogy a pozitív energiák vannak többségben körülötte. Ápoljuk szeretettel a növényeinket, és akkor pozitív energiával töltik fel otthonunkat.

2.Állatprémek

Kissé ijesztő lehet a kanapé előtt fekvő farkas-, vagy rókaprém, de vannak, akik odavannak értük. A jó hír az, hogy ezek a szőrmék javítanak az anyagi gondokon, pénzt vonzanak a házhoz.

3.Szárított virágok

Egy csokor szárított rózsa, vagy levendula pénzt, szerencsét, és egészséget vonz a házhoz. A negatív energiát is semlegesíti.

4.Állatos nippek

A kis állatformájú dísztárgyak bármennyire is giccsesek, de szerencsét vonzanak a házba. Szerezzünk be egy kis elefántszobrot, ez a leghatásosabb.

5.Hímzett párna

Úgy tartják, hogy főleg azok a párnák, melyek állat-vagy madármotívumokat tartalmaznak pénzt, és szerencsét vonzanak a házhoz.

Ezeket ki kell dobni!

1.Régi papucs

A kiszakadt, elhasználódott papucsokat soha ne tartogassuk. Negatív energiát vonzanak.

2.Futónövények

Betegséget, bajt vonzzanak a házba. Viszont, ha a ház előtt futtatjuk fel az ilyen növényeket, akkor könnyen elkerülhetjük a bajt, hiszen megvédenek.

3.Pálma

Ha ajándékba kapunk pálmát, ne tartsuk meg, mert bajt hoz ránk. Viszont, ha mi vásárolunk magunknak, akkor szerencsét hoz.

4.Törött edények

Ezeket mindig ki kell dobni, mert bajt hoznak.

5.Tűlevelű növények

Csak karácsonykor tartsunk a lakásban tűlevelűt, mert különben nagy bajt hoz ránk.

Hirdetés