Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezek után nem tudnak tovább szeretni az egyes csillagjegyek egy párkapcsolatban

Ezek után nem tudnak tovább szeretni az egyes csillagjegyek egy párkapcsolatban

Hirdetés

Azt mondják, a szerelem képes legyőzni minden akadályt, azonban vannak olyan helyzetek egy párkapcsolatban, amelyeken már ez sem tud segíteni. Minden egyes személynél létezik egy küszöb, amelyet átlépve már nem képes tovább szeretni és bízni. 

Ezt persze a csillagjegyek is nagyban befolyásolják. Ha érdekel, hogy a te párodnál ez mi lehet, akkor keresd ki a jegyét!

Hirdetés

Kos

Minden egyes nap egy harc a Kosnak. Új lehetőségek, új kihívások és szívét lelkét beleteszi abba, hogy nyerjen. Ha azt veszi észre, hogy a másik a kisujját sem mozdítja, vagy árulást követ el, akkor azonnal odébb áll.

Bika

A bátor és erős Bika egy párkapcsolatban nagyon el tud gyengülni. Ha rendszeresen olyan kritika éri a másik fél részéről, amit nem tud jó néven venni, akkor előbb utóbb megsemmisül a kapcsolat számára.

Ikrek

Nagy játékos, akivel nem szabad kezdeni. Intelligens és tökéletes kommunikációs képességei vannak. Ha észreveszi, hogy csapdába akarod ejteni, akkor nem telik bele sok idő és elintézi, hogy te rohanj a saját vesztedbe.

Rák

A figyelem és az érzelmi stabilitás egy Rák számára kiemelkedően fontos, hogy egy párkapcsolat kiegyensúlyozottan működhessen. Ha ezt nem kapja meg, akkor elhagyatottnak fogja érezni magát, egyre jobban elhidegül és elveszted őt.

Oroszlán

Az elismerés nagyon fontos számára. Ha lehet, nyilvánosan soha ne érints vele kényes témákat és ne csökkentsd az önbizalmát. Csak akkor marad meg egy párkapcsolatban, ha a másik fél jó és rossz tulajdonágait is kellően kiismerte.

Szűz

A kritika és az igazságosság nagy mestere. Nagyon alapos analitikus, egy apró részlet sem kerülheti el a figyelmét. Gondold meg kétszer, hogy hazudsz-e neki valamivel kapcsolatban, mert amint kiderül, színét sem látod többé.

Mérleg

Nagyon megértő és békés párra lelhet benne bárki. Szereti kerülni a konfliktusokat és mindig a harmóniára törekszik. Ha a másik fél gyakran zavarja meg ezt az egyensúlyt és sok viszályt szít, akkor a Mérleg nem fogja sokáig tűrni és elillan.

Skorpió

Az őszinteség az egyik legfontosabb dolog számára. Mivel mindig arra törekszik, hogy igazat mondjon, még akkor is, ha ezzel tudja, hogy fájdalmat okozhat, ugyanezt várja visszafelé is. Ugyanakkor soha ne éreztesd vele, hogy alsóbbrendű, mert ott vágsz el mindent.

Nyilas

Egy igazán pozitív és ambiciózus jegyről van szó, akinek olyan párra van szüksége, aki támogatja és erősíti a hitét. Ha egy Nyilas azt érzi, hogy a másik letöri a lelkesedését és rendre lehúzza a kedvét, akkor hamar búcsút fog inteni neki.

Bak

Úgy gondolja, hogy egy párkapcsolat egyben barátság és szövetség is. Ha értékeli azt, aki vagy és nem akar megváltoztatni, akkor örökké szeretni fog. Az egyetlen dolog, amivel elvághatod magad nála, ha nem vagy képes túljutni a ballépéseiden és küzdeni, hanem vég nélkül sajnáltatod magad.

Vízöntő

A Vízöntők nagyra értékelik az eredetiséget és az egyediséget. Odáig vannak érte, ha mindig felfedezhetnek valami újat a kedvesükben. Ha a kapcsolat során kiderül, hogy egy olcsó utánzata vagy a divatirányzatoknak és nincs saját ízlésed semmiben, akkor ő is elveszti az érdeklődését irántad.

Halak

Számára nagyon fontos az őszinteség és az érzelmesség. Ha képtelen vagy kimutatni azt, ami a lelkedben van és mindenről csak felületesen vagy hajlandó beszélni, akkor egy Halak a bensőséges oldalát nem tudja veled kiélni, nem érez kellő intimitást és odébb áll.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés