Kezdőlap EZOTÉRIA Ezek az energiák vezérlik októberben a szerelmi életed és a sorsod!

Ezek az energiák vezérlik októberben a szerelmi életed és a sorsod!

Kíváncsi vagy mi vár rád októberben a szerelem terén? Egyelőre úgy néz ki, hogy csak jó dolgokra számíthatsz, és ebben a Vénusz, na meg a Bika-telihold lesz segítségedre. Mindkettő óriási hatással lesz az életedre ebben a hónapban!

Ha már régóta élsz párkapcsolatban, akkor új energiák fogják felrázni a megszokott monotonitást, ha még nincs párod, akkor a teremtő energiák segítségével most könnyedén társra találhatsz.

Mivel az október a tizedik hónap, a tízes szám rezgésének köszönhetően a kezdetet, az új lehetőségeket jelenti, akárcsak a január.

Nem egy teljesen új kezdetről szól azonban ez a hónap, hanem a meglevő dolgokon belül egy új rétegre számíthatsz. Minden eddiginél közelebb kerülsz a vágyaidhoz, és az álmaihoz. Segítséget kapsz ahhoz, hogy olyan emberekkel találkozz, akik elősegítik a fejlődésed.

A Vénusznak köszönhetően most sikerül megnyitni a szíved, és megszabadulhatsz az eddigi fájdalmas terhektől.

A Vénusz abban is segít, hogy felismerjük a gátjaidat, felold a keletkezett blokkokat, és szabadon élj. Rájössz, hogy pozitív és szerethető kapcsolatokra van szükséged.

Az októberi Újhold után sokkal frissebbnek, energikusabbnak, és tettrekészebbnek fogod érezni magad. Október 24-én kiteljesedő Bika telihold segítségedre lesz abban, hogy újraértékeld kapcsolataidat.


Elengedd azt, amire nincs szükséged, és olyanokat vonzz be, amelyek által kiteljesedhet az életed.

Az október megnyitja a szívedet az új energiák felé, és lehetővé teszi, hogy hagyd magunk vezetni egy pozitívabb élet irányába.

tudasfaja.com

loading...