Kezdőlap EZOTÉRIA Ezek a jelek arra utalnak, hogy energiavámpír anya nevelt fel és ezért...

Ezek a jelek arra utalnak, hogy energiavámpír anya nevelt fel és ezért lett olyan az életed, amilyen!

Hirdetés

A mérgező szülő kifejezés elsőre kiütheti a biztosítékot, de tudnunk kell, hogy a jelenség bizony létezik. Bármennyire is kegyetlennek hangzik, de sok szülő keseríti meg a gyereke életét.

 

Hirdetés

Az alábbiakban láthatjuk, hogy melyek azok a jelek, amelyek arra utalnak, hogy egy mérgező anya irányította az életünket.

1.Nem érdekli, hogy mit érzel

A mérgező szülők általában teljesen figyelmen kívül hagyják, hogy mit érez, vagy gondol a gyerekük. Gyakorlatilag nem tartják fontosnak, ezért meg sem hallgatják. Egy felmérés szerint a mérgező anyák mellett felnövő gyerekek, felnőttkorukban inkább hajlamosak lesznek a depresszióra.

Mit jelent az, hogy nem foglalkozik az érzéseiddel?
figyelmen kívül hagyja, ha a sikereidről beszélsz
úgy tervezi az életed, ahogy neki jó
arra koncentrál, hogy ő mit érez, nem arra, hogy te mit érzel
téged hibáztat az ő sikertelenségeiért

2.Te vagy a felelős a boldogtalanságáért

Kisgyerek korod óta te vagy a hibás azért, hogy ő boldogtalan, és ez akkor sem múlik el, amikor már felnősz, és kiröppensz a családi fészekből.

A mérgező anyák azt hiszik, hogy a gyerekeik miatt boldogtalanok, és mindent meg kell tegyenek azért, hogy kiszolgálják, boldoggá tegyék gyerekeiket. Úgy gondolják, hogy az egész életüket feláldozzák a gyerekük boldogságáért.

3.Nem tart tiszteletben!

Nincs tisztában azzal, hogy vannak bizonyos korlátok, amiket nem szabadna átlépjen. Úgy gondolja, hogy “én szültelek, nekem mindent szabad”.

Azonban minden ember életében van egy úgynevezett magánterület, amit nem szabad átlépni. Az sem zavarja, ha már felnőtt a gyereke, és ő még mindig meg próbálja megszabni, hogy milyen színű ágyneműben aludjon. Vagy észre sem veszi, hogy takarítás után sáros cipővel megy be a házadba.

Hirdetés