Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez lesz az idei nyár legmenőbb frizurája. Ne hagyd ki te sem!

Ez lesz az idei nyár legmenőbb frizurája. Ne hagyd ki te sem!

Hirdetés

Hosszú hajból könnyű mutatós frizurákat készíteni. Nem kifogás, hogy nincs rá időd, és inkább minden nap lazán lófarokba, vagy kontyba kötöd fel.

 

Hirdetés

A legtöbb mutatós frizura könnyen elkészíthető otthon is, ráadásul rövid idő alatt egyszerűen. Ha már hosszú hajad van, add meg neki tiszteletet, szeresd, ápold, és foglalkozz vele. Nyáron nagyon szép tud lenni egy ápolt női haj, ilyenkor még nagyobb figyelmet kap, hiszen nincs sapka alá bújtatva, mint a hidegebb időszakokban.

A világháló segítségével ma már nagyon sokféle frizurát elkészíthetsz magadnak. Az alábbi videóban egy szuper fonat elkészítését láthatod. Nagyon jól néz ki, és alig 2 perc alatt készen is van. Ugye nem gondoltad volna, hogy egy ilyen ötletes hajfonat ilyen egyszerűen elkészíthető.

Csupán egy hajgumira, és hajszálcsattokra lesz szükséged hozzá. Fésüld ki a hajad, az sem baj, ha nincs frissen mosva, hiszen így könnyebben formázható. Mind a két oldalon különíts el két vékonyabb tincset, enyhén sodord meg, és hatául a tarkó részen kösd össze a gumival.

Ezután válassz külön megint egy tincset, majd kezd el átbújtatni az előbb rögzített tincsen. A végét rögzítsd egy hajszálcsattal, majd kezdj egy másik tincset bújtatni. Csak lazán, hiszen ennek a frizurának pont a lágy, romantikus hatás a lényege. Nem kell túl szorosra húzni a fonatot. Mikor az egész hajad feltekerted, hogy tartósabb legyen, lefújhatod egy kevés hajlakkal. Így már biztosan egy hosszú, és fárasztó munkanapot is túlél.


Annyira mutatós ez a nyári frizura, hogy kár lenne kihagyni!

Hirdetés