Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez jellemzi a B- és AB-vércsoportú embereket, ami eddig még előttük is...

Ez jellemzi a B- és AB-vércsoportú embereket, ami eddig még előttük is titok volt

Hirdetés

Íme a korábbi cikkeink folytatása, amelyben korábban már bemutattuk a A- és az 0-vércsoportú embereket. Az alábbiakban megismerhetjük kicsit közelebbről is a B- és az AB-vércsoportba tartozókat és megtudhatjuk olyan tulajdonságaikat, amely eddig titok volt még előttük is!

 

Hirdetés

B-vércsoport

Cél orientált vagy, aki elsődleges feladatának érzi a kitűzött cél elérését. Határozott gondolkodással rendelkezel, képes vagy minden helyzetben megfontoltan cselekedni és gondolkodni. A saját utad megtalálására és azon való haladására törekszel egész életedben, nem vagy hajlandó a mások által elvárt életet élni, ha te abban nem érzed jól magad. Nyílt és barátságos vagy másokkal szemben, hosszú évekig ápolod a kapcsolataidat.A munkában remekül helyt tudsz állni a vezetői pozícióban. Különös képességed, hogy képes vagy a lehető legpontosabban leolvasni mások gesztusait és mimikáját, ezt pedig minden helyzetben a javadra tudod fordítani.

A párkapcsolataidban próbálod kerülni a házasság és a komoly lekötések lehetőségét, valamilyen szinten ugyanis szeretsz mindig szabad, kissé kacér maradni. Az AB-vércsoportú emberekkel különösen jó párost alkothattok.

AB-vércsoport

Szabad gondolkodással rendelkeznek, szeretnek az élet minden területén szabad és független maradni. Nehéz őket irányítani, inkább ők azok, akik ezt a szerepet betöltik. Az A- és a B-vércsoportúakkal különösen jó kapcsolatuk lehet,nehezen értenek viszont egyet a 0-vércsoporttal. Kettős személyiség jellemzi igazából őket, igazak rájuk a A és a B-vércsoportra jellemző dolgok is.

Ha te még nem olvastad el a rád jellemző cikkünket, akkor itt megteheted:

http://www.tudasfaja.com/folytatjuk-ismerd-meg-az-a-vercsoportu-embereket/

http://www.tudasfaja.com/elaruljuk-a-titkot-miert-olyan-kulonlegesek-a-0-vercsoportu-emberek/

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...