Kezdőlap EZOTÉRIA Ez az imádság segítségünkre lehet a bajok elkerülésében!

Ez az imádság segítségünkre lehet a bajok elkerülésében!

MEGOSZTÁS

Az imádság felszabadít, megkönnyíti a lelkünk, hittel tölt el, és teremtő ereje van. Imádkozzunk rendszeresen, hiszen ezáltal sokkal teljesebb, és kiegyensúlyozottabb lesz az életünk.

Ha fekete felhők lepték el az életünk egét, ez az imádság mindig segítségünkre lehet. Mondjuk el 9 kedden, naponta 10 alkalommal egy Szűz Mária kép előtt ezt az imádságot.

“Drága, Szűzanya, hiszek a te végtelen hatalmadban, éppen ezért most hozzád imádkozom.

Tudom, hogy ha bajban vagyok, Te mindig támogatsz, ezért most megint segítségedért könyörgök. Alázatosan kérlek, hozd el a békét, és a megnyugvást a szívembe, add, hogy a szomorúságot, és a szűnni nem akaró fájdalmat feledni tudjam.

Könyörgök a Megváltóhoz, hogy feloldozza az én lelkem, és adja, hogy szívemből soha ne múljon el a reménység, és a vidámság sugallata. Adjon erőt a fájdalommal teli időszakban is, hogy el tudjam viselni méltósággal a rám mért teher súlyát, és megújult erővel indulhassak a hozzád vezető úton.

Kérlek, segíts legyőzni a problémákat, átvészelni a bajt, és add, hogy segítséget nyújthassak azoknak is, akik szintén nehézségekkel küzdenek.”

Üdvözlégy, Mária, kegyelemmel teljes! Az Úr van teveled. Áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus. Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen.

tudasfaja.com

loading...