Kezdőlap EZOTÉRIA Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot...

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!

Ha úgy érzed, hogy elárasztanak a problémák, és nem tudsz úrrá lenni a nehéz helyzeteken, itt az ideje, hogy rendet tegyél az életedben. Egyedül csak te tudod jobbá változtatni az életed, itt az ideje, hogy nekifogj.

Állandóan akadályokba ütközöl, semmi sem sikerül, összecsapnak a fejed fölött a hullámok? Azt jelenti, hogy átvették a negatív energiák az irányítást az életedben!

Imádkozz a Megváltóhoz, és Mihály arkangyalhoz!

“Drága Megváltóm és Mihály arkangyal, kérlek, küldjétek el a segítő angyalok hadát, hogy betöltsék a házamat, a szívemet, árasszák a belsőmet békével, és nyugalommal. Töltsön be a világosságot árasztó tiszta fény, árasszon el a szeretet. Töltsön be a hála, a nyugalom, a köszönet, és elégedettség.

Távozzon körülöttem minden rossz, szűnjön meg a bennem levő negativizmus, reménytelenség, szomorúság, bosszúság, düh, harag, és rosszindulat.

Világítsa be az utamat a Mindenható Szentlélek fénye. Kérlek, találjon meghallgatásra az imádságom, most és mindörökké. Ámen.”

Az imádság elmondása után vegyünk egy pihentető gyógyfürdőt. Töltsük fel a kádat kellemes, meleg vízzel, adjunk hozzá egy fél csésze szódabikarbónát, 3-4 evőkanál tengeri sót, 10 csepp levendula, és 10 csepp tömjén illóolajat.

Keverjük fel a hozzávalókat, hogy el tudjanak oldódni. Maradjunk a gyógyító vízben 20 percen keresztül, ez idő alatt az összes méreganyag távozni fog a szervezetünkből. Utána tusoljunk tiszta vízzel, és mossuk meg a hajunk is.

Ezt a műveletet hetente egyszer el kell végezni ahhoz, hogy testileg, és lelkileg is meg tudjunk szabadulni a negatív energiáktól, méreganyagoktól.

tudasfaja.com

loading...