Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ez az ikerpár 20 ezer dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki,...

Ez az ikerpár 20 ezer dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Brad Pitt. Szerinted érdemes volt?

Amikor meghalljuk a hollywoodi szívtipró kifejezést, sokan Brad Pitt-re asszociálunk. A színész, aki jelenleg az 50-es éveiben jár, még mindig nagyon jól néz ki. Amióta a 90-es években megjelent a képernyőkön, mindenki odáig van ellenállhatatlan megjelenéséért.

Ismerjük a mondást, az utánzás a legjobb hízelgés. A plasztikai sebészet fejlődése már egyszerűvé teszi az emberek számára, hogy olyan fizikai megjelenést válasszanak, amilyet csak akarnak. Persze, ha van rá elegendő pénzük. Ez az ikerpár nevezetesen 20.000 dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Brad Pitt.

 

Matt és Mike Schlepp 21 évesen kezdték az átalakulást. A teljes folyamatot az MTV reality show-n “I Want A Famous Face” dokumentálta. A műsor azokat a rajongókat követte nyomon, akik plasztikai sebészeti műtéten estek át annak érdekében, hogy kedvenc hollywoodi sztárjukra hasonlíthassanak.

Mike és Matt a plasztikai operációt választották, hogy hasonlíthassanak Brad Pittre, hátha így nagyobb szerencséjük lesz a hölgyeknél. Tudták, hogy a plasztikai sebészet nem garantálja, hogy pontosan úgy fognak kinézni, ahogyan azt elképzelték.

Gondolhatjuk, hogy az ilyen sebészeti beavatkozások gyorsak és egyszerűek, azonban több hónapig is eltarthat, mire a páciens látja majd a várt eredményét. Ez az ikerpár egy beavatkozás után sokáig enni sem tudott, azonban amikor meggyógyultak, az eredmény valóban rendkívüli lett és célt ért, hiszen a lányoknál tényleg nagyobb sikerük lett.

Annak érdekében, hogy hasonlíthassanak Brad Pittre, több eljárást is végre kellett hajtani rajtuk. Mike arc-, áll- és állkapocs implantátumot kapott, ugyanakkor az orrát is plasztikázták. Matt állimplantátumot kapott és szintén dolgoztak az orrán is.

Továbbá, kettejüknek 41 porcelánhéjat helyeztek fel, hogy a mosolyuk vakítóan fehér legyen.

Egy MTV interjúban Matt elmondta: “Tízszeresen is megérte. Határozottan segített a csajozásban. Ha sétálok az utcán, sok lány megnéz, és amikor elhaladok, hallom, hogy rólam suttognak.”

Olyan drámai változáson estem át, hogy azok a barátnőim, akik már régen nem láttak, csak bámultak és nem tudták abbahagyni. Azt mondták, hogy mindjárt elsírják magukat. Ha ez nem tesz boldoggá, akkor mi?

Mike azt mondja, hogy soha nem volt boldogabb és úgy érzi, mintha ő lenne a világ ura. Az “I Want A Famous Face” című műsor már nincs adásban, agy nem tudjuk nyomon követni az ikerpár életének alakulását, de reméljük, hogy továbbra is boldogok az új életükkel és az új megjelenésükkel.

 

loading...