Kezdőlap EZOTÉRIA Ez az 5 legönzőbb csillagjegy mind közül – Vajon te is rajta...

Ez az 5 legönzőbb csillagjegy mind közül – Vajon te is rajta vagy a listán?

Valljuk be, mindannyiunkban van egy bizonyos szintű önzőség és ez elfogadható. Mondhatjuk, az emberi mivoltunk szerves része. Habár vannak azok a személyek, akik ezt a tulajdonságot mesteri szinten űzik, lekörözve a többieket.

Gyakran nem látjuk magunkat tisztán, ezért szükségünk van külső véleményre. Az önző emberek azt gondolják, hogy ők az égvilágon semmi rosszat nem tesznek, inkább másokkal van a gond. Lehet, hogy te is közéjük tartozol, de nem érted, az okát. Talán a csillagjegyed most megadja a választ.

Kos

Ha egy Kos elhatározza, hogy mit szeretne, akkor bármit képes megtenni, hogy elérje azt. Ez egy jó tulajdonság, igaz? Persze, amíg nem esik vele az ember túlzásba. A Kosok tipikusan az “Először én!” jegyek és nagyon eltökéltek.

Bika

Habár a Bikák stabilitásukról és megbízhatóságukról ismeretesek, néha a biztonság iránti vágyuk nagyon kapzsivá és anyagiassá tudja őket változtatni. Ezzel együtt túlérzékennyé és birtoklóvá is válnak.

Ikrek

Habár az Ikrekre jellemző, hogy nagyon előzékenyek tudnak lenni, egyben változékonyak is. Hirtelen azt veszed észre, hogy felületessé és beképzeltté válnak, ha úgy vélik, hogy a környezet ezt kívánja meg. Ha elmész egy buliba egy Ikrekkel, olyat is megtapasztalhatsz, mintha a semmiből egy teljesen új személy bújna elő.

Oroszlán

Az Oroszlánok az ‘azt kapod, amit látsz’ típusú személyek és egyáltalán nem meglepő, ha önzőségükkel túlzásba esnek. Klassz, hogy nem félnek semmitől, ha akadállyal találkoznak szembe, de az is biztos, hogy ilyenkor a többiek számára a játék véget ér. A szemükben mást sem látsz, csak a vágyott dolgot és azt, hogy ezért bárkit képesek félresöpörni.

Szűz

A Szüzek nagyon pedánsak. Érzékeny szemük van minden egyes hibára és ballépésre, ami ugyan jó az önfejlesztés szempontjából, de sajnos nem csak magukkal szemben ilyen kritikusak. Úgy gondolják, hogy azok a dolgok, amiket ők helytelenítenek, mások számára is tiltott dolgok kell, hogy legyenek. Nem igazán toleránsak a többi emberrel.

tudasfaja.com

loading...