Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a varázsló ajándékot készített: válassz egy zsákot, és megmutatjuk mi a...

Ez a varázsló ajándékot készített: válassz egy zsákot, és megmutatjuk mi a te ajándékod!

Csukd be a szemed és képzelj el egy varázslót, aki azzal ajándékoz meg téged, amire a leginkább vágysz az életedben.

Te melyik zsákot választottad?

1. Zöld vászon zsák

A jövőbeni ajándékod az anyagiakban való gyarapodás, a jólét. Megoldódik minden pénzügyi problémád, csak még egy kis ideig próbálj meg türelmes maradni. Ezt a pénzt, amit most kapsz, fektesd be lelkiismeret furdalás nélkül, fizesd vissza az adósságaid, és jutalmazd meg magad valami széppel.

2. Juta zsák

Egy egyszerű, letisztult, kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezel, éppen emiatt a sors egy nagyon különleges ajándékot tartogat számodra. Teljesülni fog három kívánságod. Gondold ki, hogy mi az a három dolog, amit a legjobban szeretnél, és mondd ki hangosan őket. Nagyon rövid időn belül teljesülni fognak ezek a kívánságaid.

3. Piros zsák

A jövőben hatalmas szerencsére és sorsdöntő fordulatokra számíthatsz a szerelem és a magánéleted terén is. Egy igen kellemes eseményre számíthatsz, amely teljes mértékben pozitív irányba változtatja az életed. A szerelem rózsaszín köde teljesen el fog vakítani.


4. Arany zsák

A boldogság jelképét szimbolizálja az arany szín, így ha ezt a zsákot választottad, már nem kell sokat várnod ahhoz, hogy az életed kiegyensúlyozott legyen. A közeljövőben egy szerencsének köszönhetően nagy fordulatot vesz az életed, és végre boldog leszel.

5. Barna zsák

Ez a zsák szerencsét rejt magában, éppen ezért bármibe is kezdesz, ne kételkedj, hidd el, hogy nagyon sikeres vagy. Tedd meg az első lépést, és az életed pozitív irányba fog elmozdulni. A következő két hónapban minden úgy fog alakulni, ahogy azt az álmaidban elképzelted.

tudasfaja.com

loading...