Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a tökmagos recept hatékonyan kezeli a prosztata problémákat!

Ez a tökmagos recept hatékonyan kezeli a prosztata problémákat!

Még ha nem is szeretünk nagyon beszélni róla, a világon egyre több embert érintenek prosztata betegségek. Ne söpörjük a szőnyeg alá a problémát, inkább tegyünk ellene, még mielőtt nagyobb lenne a baj.

A természetes gyógymódoknak köszönhetően könnyen enyhíthetjük a prosztata megbetegedések okozta tüneteket. A tögmag nagyon sok egészséges tápanyagot tartalmaz, sok benne a magnézium, a cink, omega3, és fitoösztrogének is.

Tápanyagtartalmának köszönhetően a tökmag nagyon hatékony a prosztata betegségek megelőzésére, és kezelésére. Ha valaki prosztata problémákkal küzd, naponta egyen meg egy-két evőkanál só nélküli, pirítatlan tökmagot.

Alkalmazzuk az alábbi infúziót prosztata gyulladás ellen!

Hozzávalók:

  • egy maréknyi sótlan tökmag
  • egy csésze víz

Elkészítés:

Zúzzuk por állagúra a tökmagot, majd forraljuk fel a vizet. Miután felfőtt a víz, adjuk hozzá a tökmagot, vegyük le a tűzről, fedjük le, és hagyjuk egy fél órán keresztül állni.

Mikor kissé kihűlt, igyuk meg!

Ha napi rendszerességgel fogyasztjuk ezt a főzetet, egy idő után érezni fogjuk a javulást, és az eredményeink is sokkal jobbak lesznek. Legyünk kitartóak, és használjuk ki a tökmagban rejlő csodálatos gyógyító erőt!

Szerző: tudasfaja.com

loading...