Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint

Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint

Hirdetés

Mind a 12 csillagjegy különböző sorsfeladattal érkezik és különböző utakon halad élete során. Ha kíváncsi vagy, hogy mi a legfontosabb feladatod földi életed során, akkor olvass tovább. A tibeti horoszkóp iránymutatásul szolgál neked.

Kos

A legfontosabb számodra, hogy megtaláld a belső békédet. Képesnek kell lenned arra, hogy a jelen pillanatot megéld, és ne vessz el a magadnak felépített ábrándjaid világában. Fejlődj és növekedj a hibáid talaján, tölts több időt belső munkával.

Hirdetés

Bika

Sok benned a bizonytalanság és a félelem, ami miatt ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz. Ezen kell megtanulnod túllépni és erősíteni a lelkedet, magadban megtalálnod a biztonság, szilárdság forrását, nem pedig a külső környezetben keresni azt.

Ikrek

Intelligens, vidám, kommunikatív személyiség vagy, aki gyakran érzi úgy, hogy még oly keveset tud a világról. Fontos, hogy levetkőzd a kiszámíthatatlanságodat, időnkénti következetlenségedet és hirtelen feltörő indulataidat. Stabilnak kell lenned és a világ történései soha nem találnak majd fogást rajtad.

Rák

Érzelmes természet vagy, akinek elsődleges a családja és a párkapcsolata. Folyamatos figyelemre és megértésre vágysz, ugyanakkor hajlamos vagy túlzottan is irányítóvá és birtoklóvá válni úgy, hogy észre sem veszed. Fontos feladat számodra, hogy ezt a tulajdonságodat levetkőzd, különben azt veheted észre, hogy eltávolodnak tőled azok, akiket igazán szeretsz, és nem fogod érteni, hogy miért.

Oroszlán

Szomjazod a sikert, a figyelmet, a csillogást. Vezetőnek születtél, aki nem a szerénységéről ismert. Fontos, hogy kikerülj az egód bűvköréből, hiszen nagyon hajlamos vagy arra, hogy csak magaddal és a saját jóléteddel foglalkozz. Tekints kifelé, vedd észre embertársaid szükségleteit és véleményét is.

Szűz

A tökéletesség elérésére való vágyakozás folyamatosan munkálkodik benned. Mindig többet és jobbat akarsz kihozni abból, ami adatik és soha nem vagy teljesen elégedett. Legfontosabb feladatod, hogy ne támassz elérhetetlen elvárásokat sem magad, sem mások felé. Nyílj meg a tiédtől eltérő elképzelések irányában is, hiszen nem csak neked lehet örökösen igazad.

Mérleg

Folyamatosan a béke és az egyensúly elérésére törekszel. Alapvetően nyugodt típus vagy, de az önbizalomhiányod miatt könnyen kilendülsz a belső harmóniából. Merj kockáztatni, lépd meg, amire vágysz, amit eltervezel és meglátod, hogy a siker felszabadít ebből az állapotból.

Skorpió

Megnyerő személyiség vagy, aki nagy kanállal kívánja habzsolni az életet, bár ez a spirituális szemléletmódoddal ellentétben áll. Fontos, hogy megtanulj uralkodni magad felett és kerülni a szélsőségeket érzelmi és fizikai téren is.

Nyilas

Igazán nagylelkű, társaságkedvelő és sikert hajszoló típus vagy, aki mindig az igazság oldalán áll. Mindent a valós értéke felől közelítesz meg, de hajlamos vagy felesleges dolgokra pazarolni az anyagi és lelki erőforrásaidat. Ezen kell megtanulnod változtatni, hogy az igazán fontos dolgokra tudd összpontosítani az energiádat és ezáltal elégedettebb lehess.

Bak

Hajlamos vagy többnek tekinteni magad másoknál és könnyen fejedbe szállhat a hatalom, ha olyan helyzetbe kerülsz. Számodra a legfontosabb a spirituális fejlődés útjának felfedezése. Minél többet foglalkozol belső munkával, annál boldogabb lesz az életed és nagyobb harmóniába kerülhetsz a környezeteddel is.

Vízöntő

Hatalmas a szíved és hajlamos vagy sokkal többet tenni másokért, mint önmagadért. A szeretet irányítja a legtöbb tettedet. Az a legfontosabb, hogy levetkőzd a félelmedet, miszerint a szeretteid egyszer elárulnak vagy elhagynak téged. Légy hálás azokért, akik melletted állnak és bízz bennük.

Halak

Magányos farkas vagy, aki úgy érzi, hogy senki nem érti meg őt igazán. Az univerzum végtelenségében képes vagy feloldódni. Az életfeladatod az, hogy a szeretetet a lehető legmagasabb fokon képes légy megérteni és elsajátítani. A valódi szereteten keresztül képes lesz úgy megújulni a lelked, ahogyan mindig is vágytál rá.

tudasfaja.com

Hirdetés