Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ez a nős férfi beleszeretett egy ismeretlen nőbe a neten. Bűntudata volt,...

Ez a nős férfi beleszeretett egy ismeretlen nőbe a neten. Bűntudata volt, de soha nem gondolta volna, hogy ez lesz belőle!

Jason Hewlett azon szerencsés férfiak közé tartozik, akinek meg van mindene: szerető felesége és négy gyönyörű gyereke. Azonban nemrég egy bejegyzést tett közzé, amely azóta rendkívül népszerű lett az interneten. Jason arról ír, hogy miként “csalta” meg a feleségét.

“Zavarban vagyok, de be kell vallanom, hogy ma talán “megcsaltam” a feleségem. A Target üzletben voltam, mert be kellett szereznem pár férfias dolgot, mint szemöldök csipeszt, körömvágót, szakálnyírót, gyantát a bajusz fazon igazításához, húst, szardíniát, szárított gyümölcskeveréket, és szivacsot is. Mikor fizetni indultam, a sorban megpillantottam egy nőt, aki egyből elvette az eszemet. Arra gondoltam, hogy milyen szerencsés az a férfi, aki a férje lehet. Pár másodperc múlva viszont rájöttem, hogy az a nő az én feleségem!

Igen, történhet olyan, hogy teljesen véletlenül, a tudtunk nélkül abba az üzletbe, abba a sorba állunk be. Egy ember állt közöttünk a sorban, így alkalmam nyílt, hogy titokban megfigyeljem a Szerelmemet. Küldtem pár sms-t, hogy “Szia, szépségem. Mit csinálsz most, vásárolgatsz?” De nem vette észre, mert annyira el volt foglalva azzal a kuponnal, amelyet a vásárlásra tartogatott.

Így a háttérben maradtam, és tovább figyeltem. Ahogy néztem őt, rájöttem arra, hogy te jó ég, milyen gyönyörű. Pedig odahaza sokat látom, de mégis most, mikor váratlanul megláttam, nem tudtam betelni a látvánnyal. A szemei most mintha még szebbek lettek volna, rendesen elpirultam, de ezt nem láthatta senki a hatalmas Movemberre növesztett bajuszom miatt. De egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ez a nő az én feleségem.

Ekkor bevillant az az emlék, amikor gyakorlatilag teljesen esélytelen voltam nála, évekbe telt, amíg felhívtam magamra a figyelmét, és rávettem, hogy csak egyszer, menjünk már el randizni. Ezért el nem tudom mondani, hogy most mennyire örültem, hogy együtt vagyunk.

Mikor fizetett, fogta a tasakot, és kiment az ajtón. Nem szóltam semmit, csak csodáltam, ahogyan kisétál az üzletből, arra gondolván, hogy ő a feleségem, és mindent imádok benne.

Nagyon ritkán nézi meg a Facebookot, ezért merten leírni ide, nektek ezt a “megcsalásról” szóló történetet, mert ezt az élményemet meg szerettem volna osztani másokkal is. Már csak azért is, mert néha érdemes felfrissíteni a párunkról alkotott képet, mert olyankor rájövünk, hogy valójában milyen szerencsések is vagyunk.”

Forrás

loading...