Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a boldog emberek titka

Ez a boldog emberek titka

Az elgondolt gondolatainknak, és a kimondott szavainknak nagyon meghatározó fontosságúak az életünkben. Fontos, hogy odafigyeljünk arra is, miként gondolkozunk, vagy vélekedünk önmagunkról.

Louise Hay spirituális tanító szerint boldogságunk érdekében a legfontosabb dolog, amit tehetünk, az az, hogy átalakítjuk a gondolkodásunkat. Ha másképp kezdünk gondolkozni, az egész életünk átalakul. A jelenleg 91 éves Louise Hay 3 év kemény munkájával alakította át az egész életét, oly annyira, hogy most másoknak is megmutatja, hogyan lehetünk igazán boldogak.

A dolog nyitja a gondolkodásunkban van, kezdjük el másképp szemlélni az életet, és önmagunkat, öleljük át gondolatban, és szeressük az egész világot, és akkor minden meg fog változni.

A munkahelyi, párkapcsolati, anyagi, és családi problémáink egyetlen közös okhoz vezethetőek vissza, mégpedig arra, hogy nem szeretjük eléggé önmagunkat. “Hihetetlennek tűnhet, de, amit elkezded szeretni önmagad, az egész életed megváltozik. Gyerekkorunk óta számtalan gyűlölet, és negatív dolog halmozódik fel az életünkben. Ne csináld ezt, nem szabad azt, vagy ehhez te úgysem értesz. És mi mindent elhiszünk.

Felnőtté válunk anélkül, hogy tudnánk, hogy kik vagyunk valójában. Igyekszünk azzá a személlyé válni, akit a szüleink, a házastársunk, a főnökünk, szomszédunk szeretne látni bennünk. Pedig mi olyanok kellene legyünk, amilyennek mi szeretjük önmagunk”-mondja Louise Hay.
A környezetünk nem fog megváltozni, főleg nem azért, mert mi azt szeretnénk. Senkitől sem szabad elvárnunk, hogy másképp éljen, vagy gondolkodjon, azonban a mi saját magunk gondolkodásán bármikor változtathatunk. Kezdjük még ma el!

Az első és legfontosabb dolog, hogy kiiktassuk az életünkből a “kell” szót. Hányszor használjuk naponta? Rengetegszer. Ezt kell tennem, azt kell tennem…mondjuk gyakran. Azok a dolgok, melyekre azt mondjuk, hogy kell teherként nehezednek a vállunkra. Nem társul hozzájuk kellemes gondolat. Helyettesítsünk inkább azzal, hogy “tudom”, “meg tudom csinálni”.

Próbáljunk minél több pozitív szót használni az életünkben, és akkor az egész életünk át fog alakulni.

loading...