Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 4 kérdésből álló teszt felfedi, hogy milyen is vagy valójában!

Ez a 4 kérdésből álló teszt felfedi, hogy milyen is vagy valójában!

Hirdetés

Ezek a 4 kérdés feltárja, hogy ki is vagy valójában! A teszt elvégzéséhez mindössze egy darab papírra, egy tollra és a fantáziádra lesz szükség. Akkor lesz igazán eredményes, ha spontán válaszokat adsz és az első gondolatod veted le, ami az eszedbe jut.

Helyezd magad kényelembe, kicsit kapcsolod ki a logikai gondolkodásodat, és képzeld el, hogy úszol az tenger meleg, tiszta vizében.

Hirdetés

1. Lemerülsz a víz alá, hogy megcsodáld a tenger fenekét és az ott található élőlényeket, maikor hirtelen megpillantasz egy sellőt. Milyen színű a farka?

2. A sellő nem az egyetlen dolog, ami felkelti a figyelmedet. Egy hal is éppen arra úszik. Milyen ez a hal? Veszélyes és agresszív vagy nyugodt és ártalmatlan?

3. Még mélyebbre merülsz a tengerben és a fenéken észreveszel egy kagylót. Hogy néz ki ez a kagyló? Laposabb és sima vagy inkább íveltebb és barázdált?

4. Ideje visszatérni szárazföldre. Kiúszol a partra, hogy lepihenj a homokban. Hány ember van ott?

Írd le a válaszaidat, vagy ha sikerül, akkor memorizáld, majd ezután görgess le az eredmények megtekintéséhez! Kész vagy?

1. A sellő farka színe jelzi, hogy mennyire vagy társasági lény

A hűvös nyugodt színek, mint a zöld vagy a kék, azt mutatják, hogy félénk vagy.

A világos színek, mint a rózsaszín vagy a sárga, azt sugallják, hogy könnyen találsz közös hangot az ismeretlenekkel is.

2. A hal jelképezi azt, hogy hogyan oldod meg a vitákat

Ha egy kíméletes, nyugodt halat képzeltél el, akkor az esélyes, hogy nincs gondod kiállni azért, amiben hiszel és elmondani a véleményedet.

Ha olyan ragadozót láttál, amely agresszíven viselkedik, az azt sugallja, hogy jobban szereted elkerülni a konfliktusokat és a veszekedést.

3. A héj tükrözi a nyitottságodat a környezeted felé

Egy egyszerű kagyló bármilyen jellegzetesség nélkül azt jelenti, hogy könnyen nyílsz meg az emberek felé.

Éppen ennek ellenkezője derül ki, ha egy bonyolultabb külsejű kagylót vizualizáltál. Ebben az esetben valószínűleg zárkózott személy vagy, aki nem szereti személyes életének részleteit megosztani a körülöttük lévőkkel.

4. A tengerparton lévő emberek száma a barátaid számát jelképezi

Ha a tengerpart tele van emberekkel, akkor valószínűleg egy igazi társaság kedvelő ember vagy, aki nagyon sok mindenkit ismer.

Ha csak néhány ember van ott, akkor esélyes, hogy kevesebb barátod van, de azok nagyon közel állnak hozzád.

Ha egyedül képzeled magad egy üres parton, akkor olyan ember vagy, aki nem igazán bízik más emberekben, és valószínűleg nem keresi gyakran mások társaságát.

Hirdetés