Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 4 ember megtapasztalta a klinikai halált. Visszatérve beszámoltak, hogy mit...

Ez a 4 ember megtapasztalta a klinikai halált. Visszatérve beszámoltak, hogy mit láttak odaát!

“Senki sem akar meghalni, még az sem, aki a mennybe készül. A halál pedig az a hely, melyen mindannyian osztozunk. Még soha senki nem menekült meg tőle. A halál a legbiztosabb dolog az életben. Az élet folyamatosan változik, kitaszítja az embereket, a halál pedig örök.” (Steve Jobs)

Nagyon sokan kíváncsian kutatják, hogy van-e élet a halál után, vagyis mi történik velünk, miután meghaltunk. Ha meghalunk, a fizikai testünk itt marad a Földön, majd elporlad, a lelkünk pedig életenergia formájába felszabadul az Univerzumba.

Alapvetően, miután meghaltunk, a létezésünk tovább folytatódik valahol, valamilyen formában.
Az alábbiakban négy olyan ember beszámolóját olvashatjuk, akik rövid időre meghaltak, és visszatértek a Földi világba. Ők mondták el, hogy mit tapasztaltak.

1.TheDeadManWalks

”15 éves koromban egy súlyos vérfetőzés következtében többször szorultam kórházi kezelésre. Egy alkalommal furcsa dolog történt velem. Amint ott feküdtem, éreztem, hogy a lelkem elhagyja a fizikai világot. Akkor tapasztaltam meg, hogy a túlvilág egy nagyon csábító dolog. Kicsit olyan, mint, amikor reggel csenget az ébresztőórád, és nem akarsz felkelni, pedig tudod, hogy munkába kell menni. Még olyan szívesen maradnál az ágyban, hiszen ott annyira jó. Ilyen érzés áraszt el kb. a túlvilágon is.”

2.Schneidah7

“80km/h-val nekicsapódtam egy villanyoszlopnak. Emlékszem, amint a világ elsötétült körülöttem, majd, mintha egy alagúton mentem volna át, újra fényesség lett. Láttam, amint ott fekszem a járdán, a bátyám pedig leguggolt mellém. Ez volt a legfurcsább az egészben, hiszen a bátyám évek óta halott volt. Nem tudtam semmit mondani neki, ő is csak nézett”.

3.7storiesup

7 évesen egy szívműtéten estem át. Súlyos asztmás rohamom volt, és egy komplikáció következtében a szívem leállt. Egy nagyon csodálatos élményben volt részem ekkor, megtapasztalhattam, hogy a halál utáni állapot mennyire nyugodt, és kiegyensúlyozott. Az élet zajos, stresszes, rohanó, kétségbeesett, a halál pedig nyugodt.

4. minusthelela

Szívelégtelenség következtében, 10 percre leállt a szívem. Elsötétült körülöttem a szoba, olyan érzés volt, mint egy mély alvás utáni békés ébredés. Egyfajta üres, de megelégedett, és boldog állapot kerített hatalmába.

Szerző: tudasfaja.com

loading...