Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 4 csillagjegy számíthat gyermekáldásra 2018-ban, a Vénusz évében!

Ez a 4 csillagjegy számíthat gyermekáldásra 2018-ban, a Vénusz évében!

Hirdetés

Minden évnek megvan az uralkodó bolygója és ez a szerep 2018-ban a Vénuszra jutott. Ez a csodás égitest hatalmas erővel bír és számos pozitív hatást gyakorol az életünkre. Rengeteg örömmel, nyugalommal, lelki és fizikai gazdagsággal és nem utolsó sorban romantikával ajándékoz meg minket.

Nagy hatással van mind a kialakulóban lévő, mind a meglévő párkapcsolatokra. Segít a problémák megoldásában és a szerelem elmélyítésében. Hatására a gyermekáldás is könnyebben érkezik a következő csillagjegyek számára. Te közöttük vagy? Ha igen, mit szólsz ehhez?

Hirdetés

Kos

Bár alapvetően a munkád az egyik legfontosabb dolog az életedben, le sem tagadhatod, hogy a gondolataid mostanában egyre többször a családalapítás körül keringenek. Egyáltalán nem bánnád, ha eggyel többen lennétek a családban, sőt mi több, kifejezetten vágyódsz utána az elmúlt időszakban. Ebben az évben nem kizárt, hogy ez az álmod valóra válhat. Ha a pároddal közös a cél, már nem lehet előttetek semmi akadály.

Rák

Tagadhatatlan romantikus vagy, akinek lételeme a párkapcsolat, a gyengédség, a minőségi idő, a mély beszélgetések és a közös, szeretetteljes tapasztalatok. Úgy érzed, hogy a párkapcsolatotokban ideje még egy szintet lépni, ha ez még lehetséges. A családalapítás vagy egy újabb gyermek mindenesetre tökéletesen erősebbre fűz egy köteléket két ember között. Ha nem is gondolkodtál a gyermekvállalásban mostanában, ne lepődj meg, ha hirtelen kap el a vágy, hogy egy új életet hozz a világra.

Bak

Az elmúlt években teljes mértékben a munkádra koncentráltál, mindent beleadtál és a pihenéssel vajmi keveset törődtél. Idén eljutottál arra a szintre, hogy több energiát már nem akarsz befektetni a munkahelyi teendőkbe, mint amennyi feltétlenül szükséges. Egyre többször jár a fejedben egy pici baba gondolata, ami egy ilyen erős bolygó, mint a Vénusz, hatása alatt egyáltalán nem meglepő. Fontos, hogy valóban elég időt tölts pihenéssel, sokat relaxálj és lelkileg is felkészítsd magad a babavárásra, így minden rendben lesz és hamarosan egy új szív dobog majd a tiéd alatt.

Halak

Alapvetően is tipikus álmodozó vagy, amit a Vénusz hatása csak még jobban felerősít. Romantikus hangulatban telnek el a napok feletted. Kedves és gondoskodó vagy a pároddal és sokkal többet teszel meg érte, mint eddig bárkiért és bármikor. Az amúgy is mély kapcsolatotok még magasabb szintre kerül. Nem meglepő, ha egyre többször juttok el a babavárás gondolatához közösen. Ha valóban akarjátok, a kicsi jönni fog. Azok, akik nincsenek párkapcsolatban, számítsanak rá, hogy idén olyan emberrel hozza össze őket az élet, akiről mindig is álmodtak.

tudasfaja.com

Hirdetés