Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 legvonzóbb csillagjegy! Neked bejön valamelyik?

Ez a 3 legvonzóbb csillagjegy! Neked bejön valamelyik?

Bizonyos emberek irigylésreméltó külsővel, és belső szépséggel rendelkeznek. Nem tesznek különösebb erőfeszítéseket ennek érdekében, ők egyszerűen így születtek. Nézzük, melyik az a 3 csillagjegy, amely ebbe a kategóriába tartozik.

Skorpió

Közepes testalkatú, általában sötét hajú, és kreol arcbőrű. Gyakran nagyon dús, fekete haja van. A Skorpió nők sokszor kecses, hosszú lábúak. Titokzatos bája leginkább belső kisugárzásából adódik, képes minden akadályt legyőzni.

Egyszerre egyesülnek benne a női, és férfi energiák, ezért mérhetetlen lelki erővel rendelkezik. Természetes, bájos, és nagyon szenvedélyes. Imádja az életet, a munkáját, a családját, a párját.

Híres Skorpió nők: Julia Roberts, Katherine Hepburn, Grace Kelly, Maria Antoaneta, Demi Moore, Meg Ryan, Sophie Marceau, Vivien Leigh, Winona Ryder.

Oroszlán

Közepes testalkatú, szilárd megjelenésű. Óvális, vagy ekrek arca van, általában nagy, kerek szemei vannak, és barna haja. Tűzrőlpattant természete miatt hamar kitűnik a legnagyobb tömegből is, állandóan pezseg körülötte a levegő, imádja az életet.

Egyedülálló megjelenése, és stílusa miatt sokan felfigyelnek rá. Sokan példaképként tekintenek rá, és felnéznek rá. Azonban neki is vannak negatív tulajdonságai, amit nem biztos, hogy jó, ha leutánozunk. A pénzzel például nem igazán tud jól bánni, néha túl sokat költ.

Híres Oroszlán nők: Sandra Bullock, Coco Chanel, Madonna, Jackie Kennedy, Audrey Tatou, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Halle Berry, Mae West, Mata Hari.

Rák

Közepes, vagy magas testalkatú, világos arcbőrű, kerek arcú, szürke, vagy kék szemei vannak, haja barna. Gyönyörű bőre, és különleges szeme sok embert elvarázsol. Amint belép a szobába, az összes szem rászegeződik, hiszen elragadó a stílusa. Nagyon nőies, és bájos teremtés, sok férfiszívet rabulejt.

Híres Rák nők: Printesa Diana, Cyndi Lauper, Gina Lollobrigida, June Carter Cash Liv Tyler, Mireille Mathieu, Natalie Wood, Selma Blair, Sofia Vergara.

Szerző: tudasfaja.com

loading...