Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 csillagjegy nagyon tud manipulálni. Jobb, ha vigyázol velük!

Ez a 3 csillagjegy nagyon tud manipulálni. Jobb, ha vigyázol velük!

Vannak emberek, akik addig magyarázzák a saját igazukat, míg végül meggyőznek. Ők azok, akik bármilyen körülmények között a saját oldalukra fordítják az igazságot. Légy óvatos az ilyen manipulatív személyiségekkel!

 

Skorpió

Nagyon bosszúállóak, főleg, ha rájönnek, hogy egy náluk erősebb jellemű személyiséggel van dolguk. Ha nem tudnak manipulálni, akkor mindent megtesznek azért, hogy keresztbe tegyenek neked.

Nagyon jól bánnak a szavakkal, észre sem veszed, és már be vagy hálózva. Légy résen, ha egy Skorpióval kell üzletelned.

Bak
Racionálisan gondolkoznak, nagyon zárkózottak, és befelefordulók, de ez ne tévesszen meg, mert csak a megfelelő pillanatra várnak. Mindig biztosra mennek, soha nincsen B tervük.

Ha szerelmesek, és véletlenül szakításra kerül sor, akkor mindent elkövetnek, hogy rossz hírét keltsék a partnerüknek. Mindig kinyomozzák a másik fél érzékeny pontját, és ott támadnak, ahol a legfájóbb.

Ikrek

Ők a manipuláció nagymesterei. Egy kedves mosoly, néhány nyájas szó, és máris belopták magukat a szívedbe.Légy óvatos, mert egy Ikrek csillagjegyű személy nagyon kétszínű tud lenni. Szinte biztos, hogy nem azt mondja a hátad mögött, amit a szemedben.

tudasfaja.com

loading...