Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 3 csillagjegy hatalmas változásokra számíthat májusban! Te is köztük vagy?

Ez a 3 csillagjegy hatalmas változásokra számíthat májusban! Te is köztük vagy?

Hirdetés

Mindenik hónap eltér a másiktól, mindenik hónapnak külön vibrációja, energiája van. Van, amikor nyugalmas, békés időszak köszönt be, máskor meg minden a feje tetejére áll, csak kapkodjuk a fejünket az események, történések láttán.

Májusban 3 csillagjegy érintett a leginkább az energiaáramlások (pozitív és negatív egyaránt), a dinamizmus terén. Nézzük!

Hirdetés

Bika

Eléggé zaklatott, mozgalmas periódus ez számodra, megpróbálsz mindennel lépést tartani, még ha ez nem is megy könnyedén. Most ez egy olyan időszak számodra, amikor függetlenedni próbálsz, és fel kell ismerned azt, hogy miben vagy erős. Ha vannak olyan dolgok az életedben, amelyek nem tetszenek, most itt az ideje, hogy változtass ezen. Ezek a napok alkalmasak erre. A Jupiter hatására hangsúlyt fektetsz a mozgásra, a sportra, a táncra, de az egészséges étrendre is. Tele vagy energiával, ami jó hatással van a szexuális életedre. Ha nincs párod, akkor májusban rád talál az igaz szerelem. A Mars és a Merkúr viszont nincs jó hatással a társas kapcsolataidra, tehát vigyázz, hogy kivel hogyan viselkedsz, hogyan beszélsz. Elfogyhat a türelmed is, agresszívvé válhatsz. A legstresszesebb napjaid a következő lesznek: május 12, 19, 21, 27 és 28. A legjobb napjaid pedig május 14, 15, 20, 24, 25 és 26.

Oroszlán

Ebben a hónapban hangsúlyossá válik az, hogy képet közvetítesz magadról a külvilág fele, de felértékelődik a presztízs és a tekintély is. Meg van minden esély arra, hogy sikeres légy. Ez számodra egy elfoglalt, zsúfolt hónap lesz. Esélyed lesz rá, hogy vezetővé válhass, de vigyázz arra, hogy ne élj vissza a hatalmaddal. Kerüld most a konfliktusokat, ami főként egy harmadik személy miatt alakulhat ki, mert ha gőgösen harcolni kezdesz, azzal sokkal többet árthatsz magadnak.

Az érzelmi életedben viszont szép időszak következi, harmónia és öröm vesz körül. A május jó alkalom arra is, hogy kikezelj egy régi betegséget. És még egy jó tanács: szeresd önmagad!

Ikrek

Az Ikrek számára ez a hónap eléggé mozgalmas és kiszámíthatatlan lesz, amely a következő két hónapban is fog érződni. Nagy az esélye, hogy következő hetekben munkahelyet fogsz váltani, vagy pedig áthelyeznek egy másik osztályra, vagy akár egy másik városba. A Vénusz április 25 és május 25 között az Ikrek jegyében tartózkodik, így minden esély meg van rá, hogy rád találjon a szerelem, ami akár komolyra is fordulhat, még házasság is lehet belőle. Kövesd az álmaidat, valósítsd meg vállalkozásodat. A rokonaid közbenjárására megismerkedhetsz a lelki társaddal. Az anyagiak terén pozitív meglepetésre számíthatsz.

Forrás

Hirdetés