Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Észreveszi vőlegénye exét az esküvőn – azonnal megállít mindent és felállítja őt

Észreveszi vőlegénye exét az esküvőn – azonnal megállít mindent és felállítja őt

Az esküvőre olyan embereket hívunk meg, akiket szeretünk. Persze az is előfordul, hogy olyan emberek is kénytelenek vagyunk meghívni akik nem annyira fontosak számunkra és aztán reméljük, hogy minden rendben lesz. Katie Hild is megünnepelte szerelmét és egy szép esküvői ceremóniát szerveztek meg vőlegényével.

Jeremynek van egy fia az első házasságából, Landon-nak hívják őt. Az esküvőn Landon édesanya is jelen volt. Katie pedig tudta, hogy majd különleges figyelemben szeretné részesíteni őket a ceremónia során.

Ezt írta le a Love What Matters Facebook oldalán:

« A szülői feladatok megosztása azt jelenti, hogy az anya és az apa elosztja egymás között a válás után is a gyermekkel kapcsolatos teendőket. Én erről még nem is beszéltem. Careynek az édesanyának is meg szeretnék ígérni valamit. Ezen felül Landonnak és Jeremy-nek is megígérek valamit.Nemcsak Jeremy bizalmát szeretném elnyerni, hanem Landon édesanyja, Casey és a nagypapa  Tyler bizalmát is.Az egyik legfontosabb, amit mondani szeretnék az az, hogy mi mindig is egy család leszünk.Igen, ha az apa és az anya együtt neveli a gyereket, az nem könnyű dolog. De a közös gyereknevelés igazán nagy áldás. Számomra az elmúlt négy év az egyik legnehezebb időszak volt. Igazán szükségem volt azoknak az embereknek a támogatására, akiket szeretek.Nincs mindenkinek ilyen harmonikus kapcsolata, mint nekünk. De ha odafigyelünk egymásra, kommunikálunk és igyekszünk megérteni egymást, akkor sok mindent meg lehet beszélni.

A lenti filmben Katie-t és Jeremy-t látjuk, amint hűséget esküsznek egymásnak. A fiatal hölgy jól tudta, hogy ettől a perctől fogva a vegyes család része lesz. Azt is tudta, hogy majd kapcsolatban kell, hogy legyen a volt feleséggel és az ő családjával is, főleg Landon érdekében.

Katie a ceremónia folyamán Casey-hez és Tyler-hez fordul. Elmondja, hogy mennyire fontos számára a közös gyereknevelés, és azt, hogy a jövőben ő is ki fogja ebből venni a részét. Mikor befejezi a beszédet, látjuk hogy a vendégek meg vannak hatódva.

Aztán odamegy a kisfiúhoz és elmondja neki, hogy szeretni és védelmezni fogja őt a jövőben.

Ez a fiatal hölgy igazán nagyon kedvesen viselkedett ezen a szép napon. Gyönyörű szavakat használt, pozitívan állt hozzá a jövőhöz. Kérjük oszd meg ezt a szép felvételt barátaiddal a Facebook-on.

Co-Parenting Vows

"Co-parenting means sharing the duties of a child. So, I didn’t tell anyone what I was doing. I not only vowed to Jeremy. I gave a vow to Casey and Tyler. Then I vowed to Landon, and then to Jeremy. I wasn’t just going into a marriage with Jeremy and needed his trust and respect, but I needed Casey's and Tyler's, too. One thing I promised, was to be ONE family, always. I know without hesitation, we will never break that promise. I know I can speak for us all, parenting is hard yet amazing; but co-parenting? It’s a blessing. It was the hardest and best four years of my life. It takes true understanding and support from the ones who love you. Everyone facing custody problems, acceptance, understanding, relationship problems, etc; we get it. Not everyone gets the luxury of having a relationship like we formed; but it's possible to get along, communicate, and give the same rules/love/respect on both sides for your child/children. Go against the norm. BE that CHANGE."#LoveWhatMattersA Love What Matters Original VideoSubmitted by Katie Hild, Video courtesy of Bob Hogan Productions

Közzétette: Love What Matters – 2017. november 6., hétfő

Forrás:csodalatos.co

loading...