Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Esküvője napján menyasszonyi ruhában állt vőlegénye sírjánál!

Esküvője napján menyasszonyi ruhában állt vőlegénye sírjánál!

Hirdetés

Jessica Padgett és Kendall Murphy 2016-ban jegyezték el egymást, és 2018. szeptember 29-én lett volna életük legboldogabb napja. Azonban sajnos a Sors másképp alakította az útjukat!

 

Hirdetés

Ők ketten már nem házasodhattak össze, mivel egy évvel az esküvő előtt Kendall meghalt autóbalesetben. Amikor eljött a jó előre eltervezett esküvő napja, Jessica nem akarta, hogy csak úgy elteljen, mint egy akármilyen másik nap, méltó emléket szeretett volna állítani szerelmének.

Szeptember 29-én Jessica felvette esküvői ruháját, kezébe vette a világon a legszebb napraforgó csokrot, amiről mindig is álmodott, és az esküvői vendégekkel együtt elment egy különleges fotózásra.

 
 

Kendall szülei elhozták a fiúk kedvenc cowboy csizmáját, amely már valóságos jelkép volt számára, annyira szerette. A csizmára a szülők a következő feljegyzést ragasztották fel: „ Az őrangyalod mindig veled lesz. Szeretlek. Kendall”.

 


Az esküvő napján a menyasszony a sír elé térdelt, és itt készült az egyik legmeghatóbb kép. Hihetetlen fájdalmat érzett nem csak Jessica, hanem az egész vendégsereg.
A “menyasszony” beismerte, hogy sokáig erős szorongással gondolt erre a napra, hiszen nem tudta, hogyan fogja fogadni, amikor elárasztják a rátörő érzelmek. Óriási ez a veszteség, és nagy a fájdalom benne, de egy percig sem sajnálja, hogy az esküvőt, így Kendall nélkül is megszervezték.

Ezzel a nappal méltó módon adóztak az emlékére – mondta a menyasszony.

Fotó: Loving Life Photography/Facebook

 

Hirdetés
loading...