Kezdőlap AKTUÁLIS Erről beszél mindenki – Most kaptuk a nagy hírt Mészáros Lőrincről és...

Erről beszél mindenki – Most kaptuk a nagy hírt Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról

Hirdetés

Tavaly nyáron szinte mindenki arról beszélt, hogy Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát, a 27 milliárd forint értékű Rose D’Or, azaz Arany Rózsa nevű luxusjachtjukon fotózták le.

 

Hirdetés

A képek augusztus elején kerültek nyilvánosságra, amikor a házaspár éppen Capri felé haladva Monte-Carlóban is megállt. Az eseményekhez csatlakozott Kajdi Csaba is, aki baracklekvárt vitt Várkonyi Andreának.

Az év fáradalmait kipihenő Várkonyi akkor úgy nyilatkozott lapunknak, hogy nem örült a privát nyaralásukról készült képek nyilvánosságra kerülésének, de ez nem rontotta el az üdülésüket.

A Rose d’Or Újra a Tengeren

(A legfrissebb hírek itt)A Telex legfrissebb információi szerint az óriásjacht újra kihajózott. A jármű június 18-án délután ötkor indult el az olaszországi Livornóból, és június 19-én, csütörtökön hajnali fél ötkor érkezett meg a franciaországi Nizzába – derül ki a Vesselfinder nevű, a jachtok követésével foglalkozó oldal adataiból.

A luxusjármű ismételt kihajózása sokak érdeklődését felkeltette, hiszen a tavalyi nyári utazásról készült képek nagy nyilvánosságot kaptak, és sokan kíváncsiak, hogy az idén hová vezet majd az útjuk. Az óriásjacht jelenlegi útvonala és a tervezett megállók azonban egyelőre nem ismertek.

A Rose d’Or Egykori Megjelenése

Az érdeklődők számára így nézett ki a Rose d’Or egy 10 hónappal ezelőtti videón:

(Embed a link to the video if available)

A luxusjacht, amely 27 milliárd forintos értékével a világ egyik legdrágább hajóinak egyike, ismételten felkeltette a média és a közvélemény figyelmét. A jacht eleganciája és felszereltsége lenyűgöző, és a tavalyi nyári utazás képei alapján látható, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea minden kényelmet megadott maguknak a tengeri kiruccanásuk során.A jacht jelenlegi kihajózása során további érdekességekre és úti célokra derülhet fény, amelyeket követni fogunk, hogy olvasóink is értesülhessenek a legfrissebb fejleményekről.

A luxushajó és utasainak nyaralása biztosan tartogat még izgalmas pillanatokat, amelyeket igyekszünk minél részletesebben bemutatni.

Hirdetés