Kezdőlap AKTUÁLIS Erre senki nem volt felkészülve – Most jött a hír az Azariah...

Erre senki nem volt felkészülve – Most jött a hír az Azariah koncertről

Hirdetés

Mától három napon át Azahriah és lelkes rajongói töltik meg a Puskás Arénát. Az időjárás azonban nem kedvez sem a nyitott Arénába érkezőknek, sem a fellépőnek, hiszen a színpad a terület közepén lesz felállítva.

 

Hirdetés

Az eső ellenére úgy tűnik, a rajongók lelkesedését semmi sem szegi kedvét. Már péntek reggel ott várakoztak a legelszántabbak az Arénánál, hogy elsők között léphessenek be a várva várt koncertre.

A koncertsorozat pénteken kezdődik, amely eredetileg csak egy szombati napra volt meghirdetve. Azahriah iránti hatalmas érdeklődés miatt azonban végül három koncertet szerveztek erre a májusi hétvégére.

Az elmúlt napokban több ezer belépőjegy bukkant fel az interneten, amelyek közül egy részüket nyilván korábbi vásárlók adják el, de sajnos sok a hamis jegy is. Ezért érdemes óvatosnak lenni és csak megbízható forrásból vásárolni jegyet.Azok, akik már most, az esőben várakoznak a stadionnál, valószínűleg rendes jeggyel rendelkeznek. Esernyővel, sátorral és esőkabátban felszerelkezve sokan az egész éjszakát ott töltötték, hogy biztosítsák helyüket a koncerten. Ez valóban nagy elszántságot igényel!

Fontos információ a rajongók számára, hogy a koncert esőben is meg lesz tartva. Azahriah és csapata készen állnak arra, hogy minden körülmények között színpadra lépjenek, így a nézőknek is fel kell készülniük az időjárás viszontagságaira.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ne esernyőt, hanem esőkabátot hozzanak magukkal, hogy mindenki élvezhesse a koncertet a lehető legbiztonságosabb módon.Azahriah háromnapos koncertsorozata bizonyítja, hogy a zene szeretete és a rajongók lelkesedése minden akadályt legyőz. Az eső sem állíthatja meg a közönséget, akik a Puskás Arénában gyűlnek össze, hogy együtt ünnepeljék kedvenc előadójukat.

Hirdetés