Kezdőlap AKTUÁLIS Érkezik a kánikula – Itt a pontos dátum, melyik napon kezdődik

Érkezik a kánikula – Itt a pontos dátum, melyik napon kezdődik

Hirdetés

A következő héten változatos időjárási viszonyokra számíthatunk a HungaroMet Zrt. előrejelzése szerint.

 

Hirdetés

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható országszerte. A délnyugati és nyugati tájakon vastagabb felhőrétegek is megjelenhetnek, és helyenként enyhe csapadék is előfordulhat.

Az északkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. A nappali hőmérséklet 19-24 Celsius-fok között alakul.

Kedden derült, napos időre számíthatunk, helyenként gomolyfelhőkkel, de csapadék nem valószínű. Az éjszakai hőmérséklet általában 7-12 fok között alakul, míg délután 19-26 fok várható.Szerdán is napos idő várható, de gomolyfelhőkkel, és helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Az északkeleti szél sokfelé élénk lökéseket hozhat.

A hőmérséklet hajnalban 7-12 fok között alakul, délután pedig 19-25 fok között.

Csütörtökön erős gomolyfelhők és fátyolfelhők mellett időnként napsütés várható. Szórványosan kialakulhat zápor, zivatar, főként az ország délnyugati és nyugati részén.

A délkeleti szél megerősödhet. A hajnali hőmérséklet általában 8-14 fok között alakul, míg délután 21-26 fok várható.

Pénteken változatos időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal és záporokkal, zivatarokkal. A délkeleti szél sok helyütt erős széllökésekkel járhat. A hőmérséklet hajnalban 9-14 fok között alakul, míg délután 19-27 fok várható.

Szombaton gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütésre van kilátás, de szórványosan előfordulhat záporeső, zivatar.

A délkeleti és déli szél megerősödhet. A hajnali hőmérséklet 9-16 fok között alakul, míg délután 21-28 fok valószínű.Vasárnap erős gomolyfelhők és fátyolfelhők mellett időnként napsütés várható. Több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, és megerősödhet a déli, délnyugati szél. A hajnali hőmérséklet 9-16 fok között, míg délután 21-28 fok között várható.

Hirdetés