Kezdőlap EZOTÉRIA Érezted már ezt a 3 dolgot egy idegennel kapcsolatban? Ha igen, akkor...

Érezted már ezt a 3 dolgot egy idegennel kapcsolatban? Ha igen, akkor volt dolgotok egymással előző életetekben!

Akár hiszel, akár nem az előző életben, mindenképp érezhetted az alábbi dolgok valamelyikét, amikor egy idegen személlyel találkoztál. Lehet, hogy épp csak rádnézett a buszon, és máris úgy érezted, mintha régi ismerősöd lett volna.

Ha észlelted már az alábbi érzéseket, akkor azt jelenti, hogy nem is annyira idegen számodra az illető!

Azonnali vonzódás vagy ellenszenv

Vannak olyan számunkra idegen személyek, akikkel az első találkozáskor azonnal érzünk egy erős vonzódást, vagy ellenszenvet. Megmagyarázhatatlan szinte, hogy másokkal miért nincsenek ilyen heves érzéseink. Ezek az érzéseink az előző életünkből fakadó tapasztalatainkból alakulnak ki.

Telepátia

Lehet, hogy egymástól több száz kilométerre, vagy csak éppen külön szobában vagyunk, és mégis ugyanazt gondoljuk, vagy tesszük. Ez azt jelenti, hogy telepatikus úton kommunikálunk az illető személlyel. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy gondolt valakire, és az illető pont akkor hívta fel. Akivel működik a telepátia, egészen biztosan találkoztunk már előző életünkbe.

Olvasol a szeméből

Úgy tartják, hogy a szem a lélek tükre, és az összes előző életünk tapasztalata kiolvasható a retinánkból. Ha valakinek belenézünk a szemébe, és úgy érezzük szoros kötelék köt össze, akkor biztosan volt már valamilyen kapcsolatunk az illetővel az előző életünkben.

tudasfaja.com

loading...