Kezdőlap EZOTÉRIA Ennek az 5 csillagjegynek soha nem szabad “mások alatt” dolgoznia, belőlük lennének...

Ennek az 5 csillagjegynek soha nem szabad “mások alatt” dolgoznia, belőlük lennének a legjobb főnökök!

Vannak olyan személyek, akik karakterességük, határozottságuk, és rátermettségük révén sokkal jobb főnökök lehetnek, mint mások. Nem mindenki születik ugyanis vezetőre jellemző tulajdonságokkal.

Az alábbi csillagjegyek szülöttei igazi főnök-típusok.

1.Kos

Nagyon erős, és határozott csillagjegy. Született vezető, nagyon jól átlátja a problémákat, és össze tudja tartani a csapattagokat. Hajlamos arra, hogy egyszerre több projektet elindítson, ezért szüksége van néha arra, hogy a kollégái “visszafogják”.

Nem hátrál meg semmitől, tele van energiával, lelkesedéssel. Mindig nyíltan kimondja mindenről a véleményét, eléggé makacs, nehezen lehet meggyőzni annak ellenkezőjéről. Nem szereti beismerni, ha tévedett valamiben.

2.Oroszlán

Született vezető, nagyon domináns alkat. A célja az, hogy mindenben a legjobb legyen. Imád a középpontban villogni, igazi karrierista, a szeme előtt mindig a cél, és a fejlődés lebeg. Néha túl büszke, és arrogáns tud lenni, de ez is hozzátartozik a töretlen sikeréhez.

3.Ikrek

Nem ismer fáradtságot, ha munkáról van szó. Képes arra, hogy több dolgot jól csináljon egy időben. Remek tárgyalóképessége van, partnereit gyorsan, és eredményesen meg tudja győzni.

Nem szereti, ha megmondják, mit kell tennie, hiszen ő mindig tele van tervekkel, ötletekkel. Egyik projektet még be sem fejezi, és már fejben érlelődik a következő. Az olyan alkalmazottakat részesíti előnyben, akik szintén képesek ezer fokon égni munka közben.

4.Rák

Bár néha hirtelen változtatja a véleményét, és a hangulata sem a legstabilabb, mégis kiváló főnök lehet belőle. Ambíciós, és határozott személyiség, az alkalmazottai nagyon bíznak benne.

A fejlődés érdekében képes bármit megtanulni, és elsajátítani, éppen ezért az általa vezetett vállalkozások nagyon eredményesek lehetnek. Igényes munkájára, és külső megjelenésére is. Körültekintően választja ki munkatársait, de ugyanez elmondható a barátok megválogatására is.

5.Skorpió

Nagyon erős személyisége van, igen ambíciós, és született vezető típus. Nagyon tud lelkesedni az új dolgokért, nem szereti a monotonitást. Kritikus, és arrogáns is tud lenni, és ez nagyon befolyásolja az emberi kapcsolatait.

A Skorpió főnököt úgy kell elfogadni, ahogy van. Vita esetén meg kell várni, amíg kitombolja magát, majd csak utána lehet higgadtan, és eredményesen beszélni vele.

tudasfaja.com

loading...