Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ennek a 3 csillagjegynek lesz a leghúzósabb a 2023-as év vége

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a leghúzósabb a 2023-as év vége

Sokan éreztük úgy, hogy ez az éve nagy változásokat fog hozni az életünkbe, amiben nem is tévedtünk, viszont az év vége egyes csillagjegyek számára megpróbáltatóbb lesz. Ez nem jelenti azt, hogy a nehezebb tapasztalatokból nem lehet építkezni, sőt!

 

Ezek a leckék segíteni fognak téged abban, hogy felépíthesd a még erősebb és még jobb önmagadat.

Talán most még nem érzed kielégítőnek ezt az információt, de idővel hálás leszel a fejlődésért. Lássuk, melyik az a 3 csillagjegy, aki ide tartozik.

Kos

Az év vége a következő szegmensek terén lehet bonyolult: pénz, párkapcsolat, haláleset. Elgondolkozol azon, hogyan oszthatnád meg jobban az életedet másokkal, hogyan hasznosíthatnád jobban az erőforrásaidat, hogyan engedhetnél be újabb embereket az életedbe és hogyan léphetnél túl a legnagyobb félelmeiden.Nagy lelki önvizsgálaton kell túlesned ahhoz, hogy a következő évet tiszta és mondjuk úgy friss lappal indíthasd. Olyan kérdésekre kell választ találnod, amelyek elől eddig hajlamos voltál elmenekülni. Talán szembe találod magad olyan hazugságokkal, amelyekkel mindeddig saját magadat áltattad. Lehetséges, hogy azért találtál eddig érzelmileg megközelíthetetlen társakra, mert te magad is az vagy? Bármivel is küzdesz, fontold meg egy szakember segítségét is.

Rák

Elkötelezettség terén lesznek problémáid még ebben az évben. Ésszerűtlen az az elvárás, amit mások felé támasztasz, különösen azért, mert tőlük várod el, hogy boldoggá tegyenek téged. Ideje túllépned a társfüggőségeden és hagynod, hogy a dolgok természetes ütemükben haladjanak.

Nem számít, hogy mennyire csalódsz másokban, rájössz, hogy mindenki maga felelős a saját érzéseiért. Sokan csalódást okozhatnak, de ez időnként teljesen normális, hiszen mind emberek vagyunk és tévedünk. Ha úgy érzed, hogy többet érdemelsz, akkor ne másoktól várd el, hogy megadják neked. A te dolgod, hogy függetlenedj és először megtanuld szeretni önmagad, így sokkal egyszerűbb lesz elérned a boldogságot és másokat is jól szeretned.


Halak

Ebben az évben még egy nagy anyagi megszorítással kell szembesülnöd, amihez nem szoktál hozzá eddig. Ez csak akkor lehet nagy probléma, ha nem vagy képes visszafogni magad.

Itt az ideje, hogy sokkal felelősségteljesebben közelítsd meg a pénzkérdést és képes légy meghatározni, hogy mire érdemes költened és mire haszontalan. A pénzt megkeresned jelenleg nem valami könnyű, viszont annál egyszerűbben slisszan ki az ablakon. Ha sikerül bölcsen költened, év végére ez a probléma teljes mértékben felszámolódik.

tudasfaja.com

loading...