Kezdőlap AKTUÁLIS Emlékszel még a Vad Angyal sztárjára? Ledöbbensz, ha meglátod hogy néz ki...

Emlékszel még a Vad Angyal sztárjára? Ledöbbensz, ha meglátod hogy néz ki ma a 40 éves színásznő!

Hirdetés

Az argentin szappanoperák királynője jobban néz ki, mint valaha. Natalia Oreiro megtalálta a fiatalság elixírjét.

A ‘90-es években, Natalia Oreiro volt az argentin szappanoperák legendája, aki elcsábított mindenkit, az érzékiségével és lázadóságával a „Muneca Brava” című szappanoperában. A szappanopera számára csak a kezdet volt, hiszen mindenkinek be szerette volna bizonyítani, hogy ő tud lenni az új Thalia! 1998-ban sikerült befutnia a zeneiparban a “Cambio Dolor” és “Me Muero de Amor”, majd a “Tu Veneno” és “Como Te Olvido” című zenéivel, melyek videoklipjét Romániában forgatták.

Hirdetés

Thalia-val ellentétben, aki 1999-ben végleg búcsút vett a szappanoperáktól, Natalia Oreiro továbbra is fogadott el szerepeket, melyek közül a legutolsó a 2013-ban “Solamente Vos” nevet viselte. Ezzel párhuzamosan a mozinak szentelte idejét, és 2016-ban az “I’m Gilda” című életrajzi filmben szerepelt, ahol egy argentin énekesnőt testesített meg, aki egy autóbalesetben hunyt el a családjával együtt. A film következtében, a művésznő visszatért a régi szenvedélyéhez, a zenéhez, melynek hatására egy teljes albumot adott ki.

2010-ben az Esquire magazin besorolta a Top legszebb nők a világon nevet viselő rangsorolásába, mely nem meglepő, hiszen szépségével a Divididos szólistájának, a rock sztár Ricardo Mollonak is elrabolta a szívét. 2002-ben összeházasodtak, azonban 10 éven keresztül próbálkoztak a gyerekvállalással. 2012-ben, Natalia Oreiro világra hozta kisfiát, Merlin Atahualpa-t, aki mindig elkíséri őt a koncertekre.

Ennek ellenére a művésznő szerelmi élete nem működött tökéletesen az utóbbi időszakban, hiszen az argentin lapokban arról írtak, hogy Natalianak viszonya volt a színész Benjamín Vicuña-val, akivel az “Entre Canibales” című szappanoperában dolgoztak együtt. A hírek hallatán, Natalia férje kész volt aláírni a válópapírokat, azonban végül úgy döntöttek, hogy adnak egymásnak még egy esélyt, így a gyermek érdekeit szem előtt tartva együtt maradtak.

A zene és színészet mellett, Natalia Oreiro emberbaráti tevékenységekbe is belekezdett az utóbbi években, 2011-ben az UNICEF nagyköveteként tevékenykedett. Emellett, a testvérével együtt, egy ruhakollekcióval is előrukkolt, illetve több kozmetikai terméknek az arcát adta.

Annak ellenére, hogy világszerte nagy ismertségre tett szert és, imádja Oroszországot, a művésznő úgy döntött Argentínában marad a családjával.

Forrás

Hirdetés