Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Eltemetett széfet találtak az udvaruk végében, amit benne találtak mindenki ledöbbentett!

Eltemetett széfet találtak az udvaruk végében, amit benne találtak mindenki ledöbbentett!

Gyerekként mindenki arról álmodik, hogy régóta eltemetett kincsre bukkanhat. Nos, ez az álom egy Staten Island-en élő pár számára valósággá vált. Matthew és Maria Emanuel évekig úgy hitték, hogy a rozsdás fémdoboz, ami az udvaruk végében lévő fák alá van betemetve valamilyen elektromos doboz, így soha nem foglalkoztak vele.

 

 

A pár csak akkor fedezte fel  a “kincsesládát”, amikor eldöntötték, hogy eltávolítják a lerakott fákat az útból. Segítséget is hívtak a munkálatokhoz és ekkor fedezték fel, hogy amit mindvégig egy rozsdás doboznak hittek, nem más, mint egy viharverte széf.

A széfet kinyitva meglepetésükre, gyémántokat, gyűrűket, aranyat és több ezer dollár készpénzt találtak.

De volt valami ennél is érdekesebb. A széfben találtak egy papírdarabot is, amin egy cím volt. A cím megegyezett a szomszédjuk címével.“Bekopogtam hozzájuk és megkérdeztem tőlük, hogy kirabolták-e őket valaha. Azt válaszolták, hogy történetesen igen.” – mondta Matthew.

A New York-i rendőrkapitányság szerint 2011-ben a szomszédaik otthonába karácsony után betörtek. Az egyetlen dolog, amit elvittek egy 52 000 dollárnyi értéket tartalmazó széf volt.A páros visszaadta a széf tartalmát a jogos tulajdonosának, akik ezért végtelenül hálásak voltak.

“Sokan megkérdezték tőlünk, hogy miért adtuk vissza. – mondta Maria. Ez nem is volt kérdés, hiszen nem a miénk volt.”

Ez a történet is bizonyítja, hogy a becsületesség még nem veszett ki a világból.

tudasfaja.com

loading...