Kezdőlap EZOTÉRIA Az első dolog, amit meglátsz a képen, tökéletesen leírja, hogy milyen vagy

Az első dolog, amit meglátsz a képen, tökéletesen leírja, hogy milyen vagy

Hirdetés

Hosszú időn keresztül a Rorschach-teszt volt az az elsődleges eszköz, amelyet minden pszichológus bevetett, hogy pontosabb információt kapjon a páciens személyiségéről. Ezek a tintapaca képek olyan alakzatokat ábrázolnak, amelyet többféleképpen is lehet értelmezni épp ezért az adott személy által felfedezett látvány alapján az ő pszichéjének működésére lehet belőle következtetni. 

Nézd meg a fenti képet és határozd meg, hogy számodra mihez hasonlít a legjobban. A válaszodat a tudatalattid jelentős mértékben befolyásolja, ezért belőle kiderülhet, hogy milyen személyiség vagy valójában.

Hirdetés

1# Egy pillangó

Társasági ember vagy, aki alapvetően vidám és lelkes természet. Folyamatosan az új kapcsolatok és lehetőségek irányába törekszel. Buzgó optimistaként lehet igazán jól jellemezni, aki mindig segíteni akar azokon, akik negatív fázisba kerültek.

A boldogságod alapja az, hogy képes vagy meglátni a mindennapi, egyszerű dolgokban az értéket. Spirituális és bölcs természet vagy, aki gazdagítja szerettei életét hasznos meglátásaival. Jó vagy az alkotó munkákban.

2# Egy arc

Nagy a valószínűsége, hogy introvertált típus vagy. Sokat gondolkozol, sokat analizálsz, és először átrágod magad a pro és kontra érveken, mielőtt reagálnál egy szituációra. Szófukar és visszahúzódó külsőd egy nagyon érzékeny és óvatos embert takar.

Perfekcionista vagy és a legtöbbet magadtól várod el. Az energiádat a túl sok ember és a téged egyszerre ért túl sok impulzus könnyen el tudja szívni. Szükséged van az egyedüllétre, hogy visszatalálj önmagadhoz.

3# Egy virág vagy egy csókolózó pár

Egy igazi álmodozó vagy, aki szereti a kalandokat és nagyon vakmerő. Egyfolytában keresed az ötleteket és a lehetőségeket, hogy minél jobban ki tudj szakadni a mindennapi rutinból és egyhangúságból.

Folyamatosan szélesíted a horizontod. Egy szabad szellem vagy, aki több társasági körhöz is vonzódik, így kielégítve határtalan érdeklődését. Az egyetlen hátránya az ilyen mértékű feldarabolódásodnak, hogy semmit nem tudsz osztatlan figyelemmel véghez vinni, semminek nem tudod magad teljes mértékben átadni.

4# Egy táncoló test
Szenvedélyes és buzgó típus vagy, aki szeret a figyelem középpontjában lenni. Gyermeki természeted miatt hajlamos vagy a lobbanékonyságra és a hóbortosságra.

Hogy mi az életed missziója? Segíteni azokon, akik nehéz sorsúak. Nehezen kezeled az egyhangú, rutin dolgokat és egyenesen megrémít a gondolat, hogy belekövesedj egy párkapcsolatba. Sokkal inkább éled az életed egyedülállóként, de teljes erőbedobással.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés