Kezdőlap AKTUÁLIS Elmondta az igazat Kucsera Gábor Tápai Szabina új szerelméről

Elmondta az igazat Kucsera Gábor Tápai Szabina új szerelméről

Hirdetés

Kucsera Gábor a napokban tért haza élete nagy kalandjáról, Dél-Amerikából, ahol Tóth Dáviddal a TV2 új reality showjában versenyeztek a fődíjért.

 

Hirdetés

A felkérés soha nem jöhetett volna jobbkor, hiszen Gábort nagyon mélyen érintette a februárban napvilágra került magánéleti válsága.

– Megtépázott ez az időszak, nagyon megviselt az a helyzet, ami kialakult, mert ezt szerettem volna elkerülni – mondta a világbajnok kajakos, aki imádja a gyerekeit, azt is a fiával, Benivel beszélte meg, hogy elvállalja-e a felkérést. A fia rábólintott, Gábor pedig elutazott.

A hetekig tartó távollét persze, nem csak a gyerekeit, de Gábort is nagyon megviselte. Volt hát óriási öröm, amikor hazaérkezett! Kucsera pedig lefogyott, ugyanaz a sármos pasi lett, aki anno sorozatban nyerte a legszexisebb férfi büszke címét.Úgy tűnik, teljesen le tudta zárni magában a lelki problémáit. Olyannyira, hogy amióta hatalmasat fordult a magánélete: sikeres üzletember lett.

– Évek óta csinálom gyerekeknek a nyári kalandtáboraimat, és rövid időn belül befutott az asztalos cégem is, ma már nagykövetségek, szállodák igényeit elégítjük ki. Most pedig egy régi álmomat is megvalósítottam: egy barátommal együtt kalandparkot nyitottunk. Képzeljenek el két elvált apukát, akik aszerint osztják be, melyikük van kinn, hogy éppen kinek van apás napja…

De mivel valahol én is még egy nagy gyerek vagyok, élvezem a kalandpark egész miliőjét, és jó érzés látni, hogy gyerekek és a szüleik is milyen jól érzik itt magukat. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben! – meséli Gábor.

A hosszú távollét Gábor és Szabina kapcsolatának is jót tett. Olyannyira, hogy a feleség hétvégén a kalandparkból jelentkezett be, és a közösségi oldalain mindenki figyelmébe ajánlotta férje legújabb vállalkozását.Egy barátjuk szerint teljesen normalizálódott a kapcsolatuk, annak ellenére, hogy Gábornak nagyon rosszul esett, amikor a felesége a megegyezésükkel ellentétben kiteregette a médiában a családi szennyest. De a távollét ideje alatt szerencsére mindketten rájöttek, hogy a három gyerekük érdekében ez a legésszerűbb dolog, amit tehetnek.

Vannak jelentkezők…

Persze, sokaknak feltűnt, hogy Szabina közösségi oldalán ismét egy olyan borítófotó van, ahol Kucsival együtt vannak. Így rákérdeztünk, igaz-e a szóbeszéd, hogy kibékültek.

– Szó sincs erről! Szabi már elég rég óta boldog az új barátja mellett, és én is köszönöm, jól vagyok. Igen, nálam is vannak jelentkezők, de mit kezdjek egy érzelem nélküli kapcsolattal? – vázolta a jelenlegi helyzetet Gábor.

Hirdetés
loading...