Kezdőlap AKTUÁLIS Elmagyarázta Erdélyi Mónika, hogyan telik neki az évi 8 utazásra

Elmagyarázta Erdélyi Mónika, hogyan telik neki az évi 8 utazásra

Hirdetés

Így tudja kifizetni.

 

Hirdetés

Nem csak az átlagembereket érintik az utóbbi időben megemelkedő élelmiszerárak. Számos sztár döntött a spórolás mellett, hogy fenntarthassa az addig megszokott szenvedélyeit, vagy legalábbis annak egy részét. Ezen sztárok egyike a legendás Mónika Show műsorvezetője, Erdélyi Mónika, akinek szenvedélyévé vált az utazás, melynek költségeire bizony neki is spórolnia kell.

Évente 8 alkalommal ül repülőre, hogy felfedezze a világ legkülönbözőbb pontjait. Lányával az utóbbi időben már bejárták az Egyesült Államokat, Olaszországot, Spanyolországot és Görögországot is. A számos utazgatás azonban felvetette a kérdést: mégis miből telik ennyi útra?

Erdélyi Mónika elárulta, miből tud évente nyolcszor utazni

Sokan úgy gondolták, hogy egy tehetősebb férfi van a dologban, ám Mónika, hogy megcáfolja a pletykákat, elárulta, hogyan spórolja meg utazásai árát a mindennapjai során.„A tavalyi évben is, 6-7 alkalommal, de talán nyolcszor is utaztunk. Írták sokan, hogy biztos gazdag pasi fizeti ezeket az utakat. Hát, hogy most gazdag pasi fizeti-e, vagy sem, ezt én a jövőben sem kívánom a nyilvánossággal megosztani, és azt sem, hogy a magánéletünkben mi történik. De ezeket az utazásokat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni, vagy pont abból is fizettük”

– kezdte a pletykákra elkészített válaszvideóját a műsorvezető, aki rengeteget spórol a mindennapok során.„Nem tudom, kiszámoltátok-e már, hogy milyen irdatlan összegek mennek el kávéra, egészen pontosan a kávékapszulára. Kíváncsiságból én összeszámoltam, mennyit költök erre. Napi három kapszula egy év alatt, nekem 142 ezer forintomba kerül. Vagyis csak kerülne, mert már erre nem költök, ugyanis ebből Párizs–London megvan két személynek, oda-vissza”

– magyarázta a ’titkát’ Mónika, aki azt is elárulta, hogy még haját is magának festi, hogy ne kelljen több tízezer forintot otthagynia a fodrásznál. Amin viszont a legtöbbet spórol, azok az élelmiszerek.“Az ételeken iszonyú sokat lehet spórolni. Én legalábbis ezt gondolom. Például mi nem rendelünk ételt, gyakorlatilag soha. Amikor covidosak lettünk, akkor valahogy meg kellett oldanunk a bevásárlást, és az elején nagyon jó érzés volt. Egészen addig, amíg össze nem gyűjtöttem a számlákat, és össze nem számoltam, hogy röpke 10 nap alatt mennyit költöttünk… Ezért inkább előre főzök, ezzel időt és pénzt spórolva”

– ecsetelte módszereit, melyeknek hála az évi 8 utazása is kivitelezhető.

 

Forrás:blikkruzs.hu

Hirdetés