Kezdőlap AKTUÁLIS Elképesztő! A nő, aki csúnyán megverte a 8 hónapos gyerekét, szabadon sétálhatott...

Elképesztő! A nő, aki csúnyán megverte a 8 hónapos gyerekét, szabadon sétálhatott ki a bíróságról, mert a bíró szerint a kisbaba sérülései “begyógyulnak”

Hirdetés

A 26 éves Lorien Norma beismerte bűnösségét, miszerint kegyetlenül megverte 8 hónapos kisbabáját egy szűrő kanállal, ezért a vádhatóság 13 éves börtönbüntetést kért a bíróságtól, de a bántalmazó anya, bármennyire is hihetetlen, mégsem kell egy napot sem rács mögött töltsön.

Ezzel ellentétben, az ausztrál büntetőjogi törvénykezés szerint a nőt két év jó magaviseletre kötelezte a bíróság, ami idő alatt semmi bűnt nem szabad elkövessen, ezen idő alatt akár meg is figyelhetik a hatóságok, és még ezen kívül egy 500 ausztrál dolláros pénzbírságot is ki kell fizetnie. Mindössze ennyivel megúszta a súlyos, embertelen kegyetlenséggel elkövetett gyerekverést a fiatal nő.

Hirdetés

Jack Costello bíró elmondta, hogy amennyiben a nő részt vesz egy korrekciós programban, és két évig nem követ el semmilyen kihágást, bűnt, elkerülheti az amúgy mindössze 10 hónapot megszabó börtönbüntetést.

Tavaly október 1-jén, a nő azzal hívta fel a rendőrséget, hogy jöjjenek gyorsan, mert hanem kihajítja a gyerekét a teraszról. Mikor a rendőrök kiértek, sérüléseket fedeztek fel a kicsi arcán, így mindkettőjüket bevitték a kórházba. Ott a gyerekorvos megállapította, hogy Evie arcán és testén legalább 8 ütésnyom található, amit valamilyen konyhai eszközzel, például egy szűrő kanállal, vagy kézzel okoztak neki.

A tárgyaláson a nő először azzal védekezett, illetve azt hazudta, hogy a gyerek a játszótéren szerezte a sérüléseket, mikor leesett, de később a nő bevallotta a bűnösségét, miszerint ő verte meg a gyerekét, ezzel pedig már az ügy ott tartott, hogy akár 13 év börtönt is kaphat. Azonban Costello bíró úgy döntött, hogy a gyerek sérülései nem annyira súlyosak, például nem történt koponya sérülés, így idővel meggyógyul a kicsi, ezért a már említett ítéletet szabta ki.

– Felháborító az ítélet – ezt már a kislány édesapja, Shane McMahon nyilatkozta a Daily Mail Australia lapnak.

A nőt két évig egy korrekciós biztos figyeli majd, és Loriennek terápiás kezelésre is kell járnia.

Hirdetés