Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Elhunyt felesége tiszteletére több ezer fát ültetett. 17 év múlva megdöbbentő légi...

Elhunyt felesége tiszteletére több ezer fát ültetett. 17 év múlva megdöbbentő légi felvétel készült róla

Hirdetés

Winston Howes mindössze 53 éves volt, amikor elvesztette feleségét Janet-et, 33 évnyi boldog házasság után. Amikor a pár 1962-ben összeházasodott, egy Storud nevű város közelében levő farmra költöztek Angliában és pár évvel később megszületett első fiúk is.

Sajnálatos módon Janet nagyon korán és hirtelen távozott el szívelégtelenség miatt. Nem több, mint 2 évtizeddel később Winston felesége tiszteletére ültetett erdeje, csodálatos meglepetést okozott és hőlégballonos férfinek.

Hirdetés

A gyászoló férj felesége emlékére egy nagyjából fél hektárt beterítő szív alakú tisztást alkotott egy 3 hektárnyi erdőterület közepére, amelynek csúcsa egykori felesége szülőotthona irányába mutat.

Winston, akinek jelenleg egy 45 hektáros farmja van, elmesélte, hogy az emlékművet pár hónappal a felesége halála után hozta létre.

“Embereket is felfogadtam, hogy segítsenek, mivel több ezer fáról volt szó, amelyeket el kellett ültetni. Hatalmas tölgyeket ültettünk a szív szélei mentén.”“Azután döntöttem el, hogy megcsinálom ezt, miután Janet eltávozott. Egyszer csak bevillant az agyamba és úgy gondoltam, hogy nagyszerű ötlet. Amikor elkészültünk egy padot is tettünk a területre. Néha elmegyek oda, leülök és gondolkozom sok mindenen. Úgy gondolom ez egy csodás emlék a feleségem tiszteletére, amely még nagyon sokáig itt lesz.”

-mesélte Winston.

A szív alakú tisztáshoz vezető út titkos volt és Winston a fiával együtt ez idáig meg is tartotta magának ezt a titkot. Az útról nem látható, mivel eltakarják a fák, azonban a levegőből annál látványosabb, amelyet Andy Collett, hőlégballonos nehezen tudod volna szem elől téveszteni.“Saját hőlégballonom van és elég gyakran repülök vele, de ilyen fantasztikus látványban talán még soha nem volt részem. Nem is tudtam, hogy ez a tisztás létezik. Képzelem, hogy milyen csodás szerelmi történet húzódhat mögötte.”

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...