Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Elhagyott kiscicákat talál a teherautója alatt – Ez döbbenet mekkorává változik a...

Elhagyott kiscicákat talál a teherautója alatt – Ez döbbenet mekkorává változik a macska 1 év alatt!

Hirdetés

Ez a férfi árva kiscicákat mentett meg egyik nap, mikor kétségbeesett nyávogást hallott kint az utcán.

Először nem tudta, honnan jön a hang. Egyik este figyelt fel a furcsa hangra és amikor kiment, nem látott semmit. Másnak délután ismét hallotta ezt a hangot de először azt hitte, gyereksírást hall, mondta a férfi a Reddit fórumon.

Hirdetés

Azt hiszem macskanyávogást hallottam éjszaka, de mikor kimentem, már nem hallottam semmit. Ma délután viszont megint hallottam, ezért kimentem és figyelmesen hallgattam, honnan jöhet a hang. Aztán odamentem a teherautómhoz és ott voltak alatta.Szomorú történet, de azt hiszem az anyjukat elüthette egy autó. Nem messze a házunktól ugyanis egy elgázolt macska teteme feküdt az úton.

Nem is egy, hanem két apró cica üldögélt ott, az anyacicára várva aki már soha többé nem jött.

A férfi úgy döntött magukhoz veszi őket és nevet is adott nekik: Inky és Sue.

Mivel a cicák még nagyon fiatalok voltak, a férfi két héten keresztül éjjel-nappal gondozta őket. Naponta többször, négy óránként kaptak enni.

Ezt meséli most a férfi róluk:

Azóta eltelt egy éve. A cicák egészségesek és szépen fejlődnek. És milyen óriásira nőttek! Imádon őket. Minden nap az ágyamban alszanak. Ha otthon dolgozom, mindenhová utánam jönnek.Ez nem volt egy könnyű év számomra de megjelenésük igazi áldás volt.

Neked mi a véleményed erről a vallomásról? Igazán érezzük, hogy a férfi szereti ezeket az állatokat!

Ez a férfi apa és anya is volt a kiscicák számára. Most pedig két helyes kiscica köszönetét kapja. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal!

Forrás:csodalatos.co

Hirdetés