Kezdőlap AKTUÁLIS Elaludt a másnaposság miatt a férfi, csúnya bosszút állt barátnője!

Elaludt a másnaposság miatt a férfi, csúnya bosszút állt barátnője!

Hirdetés

Biztosan minden nő járt már úgy, hogy a pasija másnapossága miatt el kellett halasztaniuk a közös romantikus programot. Ez nagyon bosszantó tud lenni, főleg, ha már többször figyelmeztetted, hogy jó lenne, ha nem inna többet.

A férfiak mindig úgy gondolják, hogy még egy sör mindenképp belefér, és egy bizonyos szint után nagyon nehezen tudnak határt szabni maguknak. És persze másnap nagyon kell sajnálni őket…

Hirdetés

Egy yorkshirei recepciós hölgy, Natalie Weaver érdekes bosszút állt a másnapos pasiján.

Natalie barátja, a 26 éves Stephen Hall egy délután leugrott a barátaival a sarki kocsmába meginni egy sört. A találkozás olyan jól sikerült, hogy a fiúk egyre-másra itták a söröket. Stephen bizony másnap reggel keveredett csak haza.

Natalie nem volt túlságosan boldog a látványtól, amikor belépett a fiú az ajtón, főleg, hogy tudta, hogy közös romantikus programot terveztek erre a napra.

A fiú, hogy ne szítsa még jobban a tüzet, gondolta, hogy ő bizony betartja a szavát, és mindenképp elviszi a barátnőjét a romantikus programra. Azonban a dolog eléggé balul sült el, hiszen dél körül Natalie haza kellett cipelje az irtózatosan másnapos barátját, aki alig tudott állni a lábán.

Épp, hogy hazaértek Stephen bedőlt az ágyba, és úgy aludt 24 órát, hogy semmit nem érzékelt a világból.

Natalie, mivel unatkozott, gondolta bosszút áll a pasiján. Álmában kisminkelte Stephent, és mivel a fiú meg sem érezte a dolgot, még egy szivárványszínű műköröm szettet is ragasztott rá. Mikor felébredt a fiú, nem tudta, mi történt vele, és Natalie is eljátszotta, hogy fogalma nincs az egészről.

A lány persze közben képeket is készített az akcióról, melyeket a Facebook oldalán posztolt. A világhálón pillanatok alatt több ezer rajongót szerzett, imádták az ötletes lány akcióját.

 

Hirdetés