Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK El sem hinném, ha nem saját szememmel láttam volna, hogy mire képes...

El sem hinném, ha nem saját szememmel láttam volna, hogy mire képes az élesztő a szobanövényeknél!

Hirdetés

Biztosan nem gondoltál sosem arra, hogy ahhoz, hogy szép szobanövényeid legyenek csak egy kis élesztőre lesz szükséged. Most mutatjuk a világ egyik legegyszerűbb módszerét!

 

Hirdetés

 

Ettől a nagyon egyszerű módszertől olyan gyorsan fognak fejlődni a szobanövények, hogy el sem hiszed! Ne kételkedj, inkább próbáld ki! Olcsó, és igen hatékony!

Szép szobanövényed csak úgy lesz, ha gondoskodsz róla, ezt pedig rövid időn belül meg fogja hálálni. Nem kell nagy erőbefektetés hozzá, és cserében dús, fényes, egészséges levélzettel, és pompás virágokkal fog megörvendeztetni.

A növények ellenállóak kell legyenek ahhoz, hogy az átültetést jobban viseljék, ennek érdekében tápoznod kell őket. Ha inkább a természetes módszerek mellett döntesz, akkor vegyszerek helyett inkább a háztartási élesztőt válaszd.


Öt liter vízben oldj fel 30 gramm friss élesztőt, majd ezt az oldatot hígítsd további 50 liter vízzel.

Ezzel az oldattal öntözd a szobanövényeidet! Ha szárított élesztőt használsz, akkor tíz liter vízben oldj fel 10 gramm élesztőt, adj hozzá két evőkanál cukrot, hagyd állni 2 órán keresztül.

Ezt az oldatot keverd el 50 liter vízzel, majd öntözd meg a szobanövényeidet. Amikor jó meleg van a lakásban, akkor használd ezt a tápoldatot, hiszen az élesztő a melegben jobban aktiválódik.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...