Kezdőlap OTTHON KREATÍV Egy szalagra ragasztotta a sörös kupakokat, mesébe illő karácsonyfa díszeket készített belőlük

Egy szalagra ragasztotta a sörös kupakokat, mesébe illő karácsonyfa díszeket készített belőlük

Nem is lehetne annál jobban hangolódni az ünnepekre, mint elkészíteni a saját díszeinket a sötét téli délutánokon, egy csésze forróbor vagy kakaó társaságában.

Ha már te is alig várod a karácsonyt, akkor szerezd be ezt a néhány alapanyagot és készítsd el a saját kis kupak hóember díszeidet. Meglátod, hogy mennyire elragadóak lesznek!

Ezekre lesz szükséged 1 hóemberhez:

– 3 söröskupak

– fehér, fekete, narancs és piros akrilfesték

– ecset

– szalag

– ragasztópisztoly

– kis méretű gomb

– olló

– csillámpor (opcionális)

1# Lépés

Fesd le a kupakokat fehérre kívül és belül is. Egy kicsit trükkös a belső felületet festeni és meglehet, hogy elkél a több réteg, hogy szépen befedje.

2# Lépés

Ragaszd a 3 kupakot egy darabka szalagra úgy, hogy a szalag vége túllógjon az egyik oldalon. A kupakok összeérő széleit is összeragasztózhatod előzőleg, hogy jobban tartsanak. A szalag  túllógó végét hajtsd vissza hurokba és rögzítsd ragasztóval. Ez lesz az akasztó.

3# Lépés

Használj vékony ecsetet vagy akár egy fogpiszkálót, hogy megrajzold a felső kupakba a hóember szemeit, orrát és száját. A középső kupakba fesd a hóember hasán lévő gombokat.

4# Lépés

Készíts sálat a hóembernek az első és második kupak közé. Ez lehet fonálból vagy szalag darabból. Rögzítsd ragasztóval és helyezz rá egy pici gombot is.

5# Lépés

Ha szeretnél rákenni egy kis csillámport, azt utolsó lépésként tedd meg.

Jó szórakozást!

tudasfaja.com

loading...