Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy orvos kegyetlen vallomása: ez az igazság az újraélesztésről, ez történik utána...

Egy orvos kegyetlen vallomása: ez az igazság az újraélesztésről, ez történik utána az emberrel!

Hirdetés

Egy orvos őszinte levele, hogy miért is választaná inkább a természetes halált, ahelyett hogy újra élesszék őt.. Rendkívül elgondolkodtató írás..

 

Hirdetés

Ken Murray vallomása igazán felébreszti az embereket, és kicsit másképp fogjuk ettől a világot látni..

” Nemrég egy orvos barátomnak találtam egy csomót a gyomrában amiről hamarosan kiderült, hogy hasnyálmirigy rák. A kollégám pontosan tudta mi következik ezután ..Kemoterápia, amiről még mi orvosok sem tudjuk, hogy miként hat, csak reméljük, hogy a beteg a kemoterápiába vetett hite alapján meggyógyul. És hogy miért tetováltattam a szívem fölé az alábbi sorokat?  ” Ne intubáljanak – Ne élesszenek újra . ”  Azért mert pontosan tudom, hogy mi következik ezután. Ha valakinek a szívével van problémája, akkor valószínűleg meg kell műteni a szívét, ami vagy sikerül, vagy nem. Ha sikerül is, biztos hogy az eddigi élete – életvitele meg fog változni. Nem marad már ugyanaz az ember aki volt. Arról ne is beszéljünk, hogy az oxigén hiányos állapotban eltöltött másodpercek, esetleg percek olyan neurológiai elváltozásokat hoznak létre az agyban, aminek a következményeiről csak olyan emberek tudnak beszélni, akiket már újra élesztettek. Mitől fél az ember ? Az egyik, hogy fájdalmai lesznek a kórházban , a másik , hogy magányosan hal meg. Tudják mit szeretnék ha haldokolnék? Semmit.
Csak a családommal szeretném tölteni az utolsó napjaim, esetleg heteim.Semmiképp nem kórházban, csövekkel a testemben, és gyógyszerekkel a testemben amelyekről mi sem tudjuk biztosan, hogy miként is hatnak.. “

Számtalan orvos vallja ugyanezt az elvet…

dr2

dr3

Hirdetés