Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Egy kevés sót szórt a szoba sarkába. Ha megtudod az okát, te...

Egy kevés sót szórt a szoba sarkába. Ha megtudod az okát, te is ugyanezt teszed majd!

Hirdetés

Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben nem mennek túl jól a dolgaid, túl sok akadályt gördít eléd az élet, az alábbi módszert mindenképp próbáld ki, meglátod minden meg fog változni körülötted.

Akár betegség gyötör, akár pénz-vagy szerelmi problémáid vannak, ez a módszer mindenképp segíteni fog. Ha csupa kudarc az életed, minden bizonnyal negatív energiák vették át az uralmat fölötted, és ezekkel szembe kell szállnod.

Hirdetés

Mit jelentenek a negatív energiák?

A negatív energiák nem kézzel fogható dolgok, csupán azt érzed, hogy valami nincs rendben. Leginkább az erre fogékony, érzékenyebb embereket támadják a negatív energiák.

Ha gyakran jön olyan vendég hozzád, akinek negatív a kisugárzása, akkor ez az energia egy idő után az otthonodba is le fog rakodni.

De akár a munkahelyeden is felhalmozódhatnak a negatív energiák, ha egy pesszimista, mindig negatív kolléga ül melletted, vagy a főnököd negatív beállítottságú. Itt az ideje, hogy megszabadulj a negatív energiától, mutatjuk, hogyan.

Tégy egy kevés sót a helyiség sarkába, ahol a negatív energiát érzékeled, és hagyd ott legalább 24 órán át.

Mikor lejárt a 24 óra, seperd fel a sót, de úgy, hogy húzd végig a seprűvel a szobán, és csak a szoba közepén vedd fel a lapátra. Vigyázz, hogy ne maradjon semmi belőle ott a földön.

Miután felseperted, ne dobd a szemetesbe, inkább húzd le a vécén.

Úgy tartják, hogy a só felveszi a negatív energiákat, és a vízzel érintkezve kioldódnak, vagyis teljes mértékben megszabadulhatunk tőlük.

Ismételd meg többször ezt a módszert, hogy teljes egészségben meg tudj szabadulni a negatív energiáktól, és életed kiegyensúlyozottabb legyen.

tudasfaja.com

Hirdetés