Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy csodálatos kombináció, ami még a megöregedett testet is megfiatalítja, a betegségeket...

Egy csodálatos kombináció, ami még a megöregedett testet is megfiatalítja, a betegségeket elűzi!

Néhány héttel ezelőtt még nem volt több a homoktövis számomra, mint mutatós narancssárga bogyó az út mellett. Azt sem tudtam egyáltalán, hogy ehető. Egy ismerősömtől tudtam meg, hogy a homoktövis egy valóságos csoda, így beszereztem két üveggel belőle.

Őstermelőtől könnyen be lehet szerezni a biomézben eltett homoktövist, utána pedig már nincs más dolgunk, csak élvezni a csodálatos egészségügyi hatásait.

Nagyon erős energizáló hatása van, reggel, ha megeszünk belőle egy-két evőkanálnyit, egész napra feltölt életerővel, a fáradtságot még csak hírből sem fogjuk ismerni.

Arról nem is beszélve, hogy serkenti az emésztést, és az immunrendszert, javítja az étvágyat, fiatalossá varázsolja a bőrt, megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, úgy, hogy közben vitaminokkal, és ásványi anyagokkal tölti fel.

Segíti a szervezet regenerálódását nagyobb betegségek után, igen magas a C-vitamin tartalma, ez érezhető, ha magára megkóstolunk egy-két szemet belőle.

A homoktövis sok A-, B1-, B2-, B6-, B9-, E-, F-, K-, A-vitamint, béta-karotint, cellulózt, foszfort, káliumot, vasat, kalciumot, és magnéziumot tartalmaz.

Igen magas a flavonoid, aminosav, és antioxidáns tartalma is, ezért segítségével könnyebben elkerülhetjük a rákos betegségek kialakulását.

tudasfaja.com

loading...