Kezdőlap EZOTÉRIA Egy angyal vagy egy démon lakik benned? Tudd meg, miről árulkodik a...

Egy angyal vagy egy démon lakik benned? Tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Hirdetés

Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy az emberek nem eredendőn csak rosszak, vagy csak jók. Viselkedésünk, és indulataink helyzetfüggőek, de azért mindenkinek van egy alaptermészete, számos jellemző tulajdonsággal felruházva.

Mindannyiunkban lakik egy kis angyal, és egy kis ördög is. Nézzük a csillagjegyed szerint benned melyik rész a dominánsabb!

Hirdetés

1.Mérleg

Te egy földreszállt angyal vagy, mindenkihez mindig van egy jó szavad, fő tulajdonságod a jóság, és a kedvesség. Ha valamihez azonban nagyon nincs kedved, akkor könnyen kibújik belőled a kisördög.

2.Halak

Kedves, és igen mélyérzésű ember vagy. Mindig megpróbálsz jóttenni az emberekkel. Természetesen olyan vagy, mint egy angyal.

3.Bika

Mindig megpróbálod megérteni mások problémáit, és segíteni rajtuk. Arra törekszel, hogy ne ítélkezz más felett, elfogadsz mindenkit olyannak, amilyen.

4.Nyilas

Nagyon sok barátod van, kedves természeted miatt szeretnek téged az emberek. Egyetlen dolgot nagyon nehezen tudsz elfogadni, és megbocsátani, mégpedig az árulást. Az igazság hirdetése az egyik legfőbb célkitűzésed.

5.Vízöntő

Ösztönösen mindig a szép dolgokra törekszel. Optimista személyiség vagy, és szépérzéked könnyen pozitív irányba befolyásolja a körülöttedlevőket is.

6.Ikrek

A te álláspontod kissé helyzetfüggő, az események, és a hangulatod határozza meg, hogy éppen démon vagy, vagy inkább egy angyal.

7.Oroszlán

Egy nagyon erős jellem vagy, néha nagyon agresszívan tudsz beszélni, és bánni másokkal.

8. Rák

Mindig megpróbálsz jó lenni, de gyakran úgy tűnhet, hogy inkább csak kötekedsz, vagy erőszakos vagy ismerőseiddel. A kisördög bizony néha előbújik.

9. Szűz

Alapjában véve egy pozitív személyiség vagy, de mivel
önbizalmad eléggé kicsi, éppen ezért hajlamos vagy a kötekedésre, és a kritizálásra. Ilyenkor előjön a démoni éned.

10. Kos

Kritikus, gúnyos humorod miatt gyakran válthatsz ki ellenszenvet az emberekben. Sokan úgy gondolják, hogy inkább démoni erők laknak benned, mint angyali.

11.Bak

Nagyon könnyen meg tudod bántani az ismerőseidet, mivel sokszor durván, és erőszakosan mondod el a véleményed.

12. Skorpió

Furcsa természeted miatt hamar megharagszanak rád a barátaid, éppen ezért gyakran érzed magányosnak magad. Jó lenne, ha kicsit szabadságra küldenéd néha a benned lakó kisördögöt.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...