Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Egy 53 éves nő öltözködési tanácsai a nyárra, az ötveneseknek. Elképesztően igaz!

Egy 53 éves nő öltözködési tanácsai a nyárra, az ötveneseknek. Elképesztően igaz!

Hirdetés

Rögtön itt van! Mielőtt előkapjuk a szekrényből a kánikulára tartogatott ruháinkat gondolkodjunk kicsit.

Híztunk pár kilót? Már nem olyan szép a lábunk? A dekoltázsunkat se kéne kipakolni? Ezeket a kérdéseket tegyük csak fel magunknak. És válaszoljunk is rá, de jó kritikusan!

Hirdetés

1. A nyári ruhák lehetnek lazább szabásúak. A derekadon lévő párnácskákra soha ne simuljanak rá. Legalább 5 kilóval kevesebbnek fogsz így látszani.

2. Az integetőhájnak gúnúnyolt terület, vagyis a felkar megmutatása a legforróbb nyárban se kötelező. Egy icipici ujjrész a blúzon pontosan a tökéletes megoldás.

3. Bár divatba jön, de TE mégse húzz zokni a szandálodhoz. Még a férfiaknak se bocsájtjuk meg ezt az öltözködési bakit, hát mutassunk mi jó példát.

4. A nagyon kivágott, sokat mutató ruha vagy blúz nagyon hervasztó, ha nem gyönyörű sima a bőröd. De, ha egy laza pamutsálat tekersz a nyakadra és a dekoltázsodra, akkor máris jól döntöttél.

5. A szoknyád hosszát a lábad határozza meg. Visszeres lábra kell harisnya ! Erősebb combra ne szűk és ne mini legyen a viselet. A bokáig érő szoknya a nagyon jó alakú, magas nőkön áll remekül.

6. A térdig érő nacival csak óvatosan! Gödrös, narancsbőrös popsin és a derék környéki plusz kilókon nem előnyös a szűk nadrág. A térdig érő változat az alacsonyabb, teltebb alkatot egyszerűen összenyomja.

7. A rövidnadrág nem kötelező a legnagyobb forróságban sem! Sokkal csinosabb egy könnyű anyagú, nyári ruha az ötveneseknek és persze a hatvanasoknak is.

9. Lehet fekete vagy sötét színű a szoknyád, vagy a nadrágod, de húzz hozzá vidám, színes felsőrész. Legalább 10 évvel fiatalabbnak fogsz kinézni.

10. Bár kizárt, de ha mégis felszedtél pár kilót, akkor a tavalyi nyári ruháidat még szigorúbban válogasd át! Csípőn, derékban, mellben szűk kedvenceidet hagyd a szekrény mélyén!

8. Bátran válassz élénk, de ne rikító színeket. Csak egyik ruhadarabod legyen mintás, a többi vele harmonizáló, de egyszínű.

Hirdetés