Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Égi útmutatás: Ez az angyalok üzenete 2018 májusára!

Égi útmutatás: Ez az angyalok üzenete 2018 májusára!

Ha hiszel az angyalokban, abban, hogy igen is léteznek és folyamatosan vigyáznak ránk és szeretteinkre, akkor hinned kell abban is, amit a májusi hónapra üzennek neked!

Májusban megkéshetsz bizonyos dolgokkal, sőt, olykor minden a feje tetejére állhat, ezért figyelmesebbnek kell lenned, főként ami a környezetedben történik.

Tarts ki az eredeti célod mellett, ezt tanácsolja Mihály Arkangyal is, mert minden változás csak egy teszt, ami során próbára tesz téged az Univerzum, hogy képes vagy-e megállni a helyedet, és kitartani a vágyaid mellett.

Arra is rájössz, hogy kik azok az emberek, akik őszinték, és akikre számíthatsz. Kihívásokkal is szembe kell nézned ebben a hónapban, de a szeretet energiái melletted lesznek és mindenben segítenek majd.

Kevesen hisszük, hogy akár angyali segítséggel vagy a nélkül, mindenre képesek vagyunk! Pedig minden újszülöttben ott a lehetőség, hogy élete során megszerezze a lehető legtöbb tudást, hogy felnőttként olyan irányban fejlessze magát, ami neki és környezetének a legtöbb öröm, jólét forrása lesz majd, és megszerezzen mindent, amire a képességei alkalmassá teszik.

Nos, ne legyünk ennyire maximalisták, ugyanakkor játszadozzunk el a gondolattal, milyen lenne most az életünk, ha nem azokra hallgatunk, akikre eddig, hanem angyalainkra, akik saját magunknál is jobban ismernek minket.

Higgy bennük és engedd őket közel magadhoz és a lelkedhez!

Kövess Minket Minden Nap! Égi Útmutatás, Horoszkóp, Ezotéria

loading...