Kezdőlap EZOTÉRIA Édesanyák imája – mondd el minden nap és gyermekeid áldottak lesznek!

Édesanyák imája – mondd el minden nap és gyermekeid áldottak lesznek!

Hirdetés

Az anyai szeretet egy olyan erő, ami semmihez sem hasonlítható a világon. Ezt csak az tudja, akinek gyereke van, és az érzi igazán, aki mellett ott van még az édesanyja. Az anyai szeretet hegyeket képes megmozgatni, ennél őszintébb, és igazabb szeretet nincs a világon.

Minden anyának a világon a legfontosabb a gyereke, és bármit képes azért megtenni, hogy a gyerekét biztonságban, egészségesnek és boldognak lássa. Ha te is anya vagy, mond ezt az imádságot minden este a gyereked jólétéért.

Hirdetés

“Uram, Jézus Krisztus, aki engem minden percben hallasz, kérlek könyörülj rajtam, és oltalmazd az én gyermekemet minden rossztól. A legfontosabb kincsem a világon, aki nélkül boldogtalanság szállna rám.

Add, hogy az én gyermekem egészséges, és gondtalan életet élhessen, hordozd őt a tenyereden egész életében. Vezesd a te igaz utadon, hogy parancsolataid szerint egy igaz életet élhessen. Adj neki egy kiteljesedett életet, őrizd minden pillanatban az iskolában, az utcán hazafele, otthon, és mindahányszor akkor is, amikor én mellette vagyok.

Uram, a te oltalmad mindennél nagyobb erővel rendelkezik. Védd meg őt a látható, és láthatatlan ellenségektől, kísérje a te áldásod az életét! Gyógyítsd meg minden betegségtől, tisztítsd meg minden szennytől, és enyhítsd szenvedéseit. Add, hogy békében élhessen szeretteivel és ellenségeivel egyaránt”.

Ámen

Hirdetés